MORNING

Huomenta ihanat!♥

Mulla on tänään ohjelmassa vapaapäivä, jonka aion viettää ystäväni kanssa. Tuntuu, että vähän turhankin usein on liian kiire siihen, että vaan istuisi alas vaihtamaan kuulumisia ystävien kanssa. Toivonkin, että tänä vuonna saisin petrattua tämän asian kanssa. Ja siksi olenkin nyt niin onnellinen tämän päivän ohjelmasta.♥

Näin aamuisin havahdun siihen, että olen todella pahasti riippuvainen kofeiinista. Latte innostuksen kasvaessa olen törmännyt siihen, että saatan aamuisinkin valmistaa itselleni kotona latten. Huomaan nykyään ajattelevani ettei teen kofeiinimäärä enää riitä herättämään minua. Ja näin järjellä ajateltuna tämä ajatus on ihan pöhkö. Teen tuon päätelmään luultavasti ihan vaan siksi, että haluan päästä nautiskelemaan siitä latten ihanasta maitovaahdosta, jota muuten illalla viimeeksi lusikoin lasin pohjalta.Ilman kupillista teetä tai sitten sitä lattea ei päiväni oikeasti käynnisty, mutta olen vahvasti sitä mieltä, että tämän hetkinen kasvava latte himotus johtuu Marsaanalla järjestetystä Dallamayr-kahvitastingistä. Join siellä jopa elämäni ensimmäisen espresson ja pakko myöntää, että se jos mikä antoi boostia päivään.

Ihastuin myös kovasti noihin Dallmayrin tyylikkäisiin kuppeihin. Jos kotonakin voisi juoda kahvinsa tuollaisesta kupista niin saletisti tulisi sellainen olo, että olisikin kodin sijasta kahvilassa.
Millaisella kahvilla tai teellä sinun aamusi yleensä käynnistyy?
Näiden kahvikuvien myötä toivotan teille mitä mukavinta torstaita! ♥
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät