Mustaa & ripaus pinkkiä

Loppuviikosta oli niin järkyttävät vesikelit, että vain kumisaappaat saattoivat pelastaa tilanteelta.
Hankin aikuisikäni ensimmäiset kumisaappaat vajaa kaksi vuotta sitten ja olen käyttänyt niitä paljon. Enää en tajua, että miten pärjäsin ennen niiden hankintaa.
Pinkit Hunterit sopivat mielestäni lähes kaiken kanssa. Ne myös piristävät sateista päivää ja torstaina joku tuntematonkin tuli sanomaan: "onpa sinulla ihanat kumisaappaat, niin pirteät."

Tällä kertaa päätin yhdistää kumpparit kokomustaan asuun.
En ole muuten muistanutkaan kertoa rakkaudesta, joka syttyi itsenäisyyspäivän tienoilla. Nimittäin jo kauan ostoslistalla olleet Dr. Denim farkut löysivät Tukholmassa tiensä luokseni. Koska olen pitkä, valitsin ehdottomasti sen korkeavyötäröisemmän mallin. Myös lahkeet ovat tarpeeksi pitkät, jes! Ehdottomasti maailman mukavimmat housut, jotka eivät kiristä tai purista mistään. Ostin mustien lisäksi myös jo keväällä haaveilemani vihreät farkut.

Nyt voin ensimmäistä kertaa aikoihin odottaa kevättä, jotta voin käyttää korkkareita ja farkkuja ilman, että niiden lahkeita tarvitsee kääriä jämäpituuden vuoksi.
Elämän pieniäsuuriailoja. <3


Läpikuultava kauluspaita kauluksen niittikoristeilla on yksinkertaisen tyylikäs ja bongasin sen syksyllä Lindexiltä.Paita alla, Gina Tricot / Rannekorut, AldoSormus, Primark /  Farkut, Dr. DenimKumisaappaat, Hunter / Kännykänkuoret, Marc by Marc Jacobs

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
hunterit oli kyllä kultaa vime viikolla, ja muutenkin<3 maija
Iina Moukola,
Ihan täydelliset kumpparit! 😊 <3
www.blogger.com/profile/017117299035385284
Reetta Ekström,
Kiitos Iina! <3 Näitä ei kyllä voita mikään. 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159