My Christmas gifts

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan - tässä siis tulisi viimein se paljon kannatusta saanut joululahjapostaus. En jotenkin osannut tänä vuonna oikein toivoa mitään, ainut toiveeni oli lahjakortti Zaraan ja sen sain Tomilta. Nyt sitten odottelen innoissani niitä pian kauppoihin saapuvia kevätuutuuksia.

Sain asiakkailtani ihania herkkulahjoja ja kauniit villasukat joihin ihastuin samantien.
Design Lettersin muki oli itselleni täysin uusi ja mieluinen tuttavuus ystävältäni. <3
Useammasta paketista paljastui suklaan lisäksi rahaa ja ehdinkin kuvassa näkyvän Biothermin kasvoveden jo niillä hankkimaan. Nykyisin tulee käytyä aika huonosti aleissa, mutta tuo Biothermin iso kasvovesi on sellainen, jonka jo useampana vuotena olen Sokoksen alesta käynyt hankkimassa.

Palelen helposti ja siksi olinkin erittäin onnellinen paketeista paljastuneisiin torkkupeittoihin. Pehmoisesta tekoturkispeitosta olen itseasiassa haaveillut kauan ja tuo valkoinen on kyllä niin täydellinen. Bestselleriltä joululahjaksi saatu Objectin mohairneule on varmasti täydellinen vaate kylmänä pakkaspäivänä - pakkasta siis odotellessa.

Valkoisia kuulokkeita olen halunnut kauan, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi niitä hankkia. En pysty käyttämään tavallisia nappikuulokkeita lävistykseni takia, joten en pahemmin ole kännykällä kuunnellut musiikkia tai katsellut mitään ohjelmia. Nyt voin kätevästi katsella ohjelmia matkustaessani Salo-Helsinki väliä.
Siskoltani sain hattarakoneen, mutta esittelen sen sitten paremmin kun pääsen sitä ensimmäisen kerran testailemaan. Jonkinlaiset hattarakemut täytyy vissiin järjestää. :D

Tänä vuonna oikeastaan kaikki lahjat oli todella käytännöllisiä - pyyhkeitä ja tyynyliinojakin kun tarvitsee aina.
Ostan joka vuosi lahjan myös itselleni, koska kyllähän firmat aina muistavat työntekijöitään jouluisin. :D Tänä vuonna hankin itselleni kauan haaveilemani superison meikkilaukun Victoria's Secretiltä. Jos vaikka sen inspiroimana saisin viimein meikkipöydälleni jonkinlaisen järjestyksen aikaiseksi.

Vielä vaan jaksan ihailla kotona olevia joulukoristeita. Viimeisessä kuvassa oleva sydän on tänä vuonna lahjaksi saatu koriste. Onneksi ihan vielä ei joulusta tarvitsekaan luopua. <3
Mukavaa viikonloppua kaikille! <3
Tykkää-merkinnät