My favourites

Saan jonkun verran kyselyitä, että mitä kosmetiikkaa käytän, mikä on tällä hetkellä lemppariani ja myös postausta meikistäni kokonaisuutena on toivottu.
Vietän kaikki päivät töissä kauneuden parissa niin siksi olen tarkoituksella pitänyt nämä jutut poissa blogin puolelta.
Olen useissa blogeissa ihaillut inspiroivia kuvia lempparituotteista tai vaikka ostoksista jotka on kauniisti koottu yhteen kuvaan.
Siitä sainkin idean, että voisin aina välillä koota omat sen hetken lempparijutut yhteen kuvaan ja sitä kautta tuoda suosikkejani teidänkin nähtäville.

Miltä tällainen favourites esittely postaus sinusta vaikuttaa? Kuinka usein sellaisia olisi kiva nähdä muiden postausten seassa? :)

Olen kauan himoinnut huulten mallista laukkua. Tämän kuun alussa kiertelin kauppoja edullinen laukku mielessäni, jonka kanssa voisin lähteä Ruisrockiin. Hennesin Divided puolelta löysin tuon ihanan laukun ja tykkään siitä todella kovasti. Se myös palveli kunniakkaasti koko Ruissin ja on siistissä kunnossa edelleen.

En valitettavasti muista, että mistä tuo valkoinen rannekoru on peräisin, mutta se on ollut tämän kesän yksi lempparikoruistani. Jos joku sattuu tunnistamaan, että minkä firman koru tuo on niin saa vinkata. :)

Glo Mineralsin kuultoa antava meikinpohjustusvoide (saatu) on ollut kovassa käytössä siitä asti kun sitä syksyllä ensimmäisen kerran kokeilin.  Tuote antaa meikille hyvän keston ja kauniin heleyden. Loistava täsmätuote silmien alle häivyttämään väsymyksen merkkejä.

Jurliquen face oil (saatu) on täydellinen väsyneen ihon virkistäjä. En käytä sitä joka ilta, koska haluan säilyttää tuotteen käytön kanssa sellaisen ylellisen fiiliksen. Öljyn pehmeys ja ihana tuoksu saavat oloni rentoutuneeksi. Tänään taidankin öljyä taas laittaa kasvoihini.


Invisibobblet (saatu) ovat vieneet sydämeni. Ponnarien mukavuus näin pitkän tukan kanssa on jotain ihan uutta. Yleensä saan repiä ponnareita latvoista irti ja hiukset jäävät harottamaan joka suuntaan. Näistä ei tosiaan tule mitään taitoksia hiuksiin ja ponnari on paljon helpompikäyttöinenkin kuin perusponnarit.

Olen kokeillut niin monia itseruskettavia, etten halua edes muistella sitä oranssin ihon määrää. :D
Tänä keväänä ostin Lorealin Sublime Bronze itseruskettavan, koska ihastuin pakkauksen värimaailmaan. Ostopäätökseen vaikutti myös se, että itseruskettava on rasvan sijaan geeliä. Ajattelin värin olevan maltillinen, koska geeli käy sekä kasvoille että vartalolle.
Geeli oli todella helppo levittää ja jo yhdestä kerrasta tuli ihon väriin selkeä muutos. Upea, paahteinen rusketus oli valmis eikä yhtäkään läikkää missään. Olin myyty - taidan pitää sääret ruskeina tuon kanssa koko loppuvuoden!

Koska purkkirusketusta enemmän kuitenkin tykkään siitä oikeasta olen jo useana kesänä syönyt aurinkokapseleita. Bioteekin aurinkokapselit (saatu) ovat minulle tuttu tuote jo muutaman vuoden takaa. Ihoni ruskettuu, mutta se vie aikaa ja saan helposti aurinkoihottumaa. Aloitin muutama viikko sitten aurinkokapseleiden syönnin tämän kesän osalta ja heti huomasin eron auringossa vietetyn päivän jälkeen - aurinkoihottumaa ei ollut lainkaan.

Kuvan bikiniyläosa on tämän hetken lempparini. Ostin sen viime kesänä Hanian reissulta Oysho nimisestä kaupasta. Oysho on yksi lempparikaupoistani ja siinä on se oma viehätyksensä kun tuotteita ei myydä Suomessa. Tuollaiset toppimaiset bikinit kera pienen frillan ovat olleet jo useamman vuoden niitä lemppareitani. Tähän kesään löysin yhden ihanan myös Gina Tricotista.


Ihanaa torstaita kaikille! <3
Itse suuntaan tästä nyt töihin, sen jälkeen hierojalle ja sitten lähdetään ystävän kanssa Turkuun hakemaan minulle uutta objektia kameraan. Kiva päivä siis tiedossa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Venla P.,
Oi, mä oon kattellu tota pusulaukkua aina H&M:ssä ja haluisin niin ostaa sen! Mikä sen hinta onkaan?

Mun blogissa on muuten uus Mac-postaus!
http://daisy-beconfident.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/042950413024454940
Reetta Ekström,
Suosittelen, se on meinaan niin ihana. <3
Taisi olla joku perus 19,90€. 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159