#mynewaco

Hotelli Kämpin peilisalissa järjestettiin keskiviikkona uudistuneen ACO:n lanseeraustilaisuus.
Puitteet olivat mitä upeimmat. En ollut koskaan ennen käynyt Kämpin peilisalissa.
Vietettyämme ihanan hömpsimis päivän Helsingissä, suuntasimme tilaisuuteen Erikan kanssa. Paikalla oli vaikka ja ketä ihania bloggaajia ja parin bellablogitiimiläisenkin kanssa ehdin jokusen sanan vaihtamaan.

Aloitin kirjoittamaan tätä postausta eilen ja tarkoitus oli jatkaa se loppuun heti aamusta. Heräsin todella hyvissä ajoin, jotta saisin kaiken tähän päivään suunnitellun tehtyä. Yön aikana tietokoneeni oli päättänyt pistää suunnitelmat uusiksi ja herättyäni se ei enää käynnistynyt. Sana paniikki ei edes riitä kuvaamaan sitä olotilaa mikä muhun sillä hetkellä iski. Kun Tomikaan ei saanut konetta starttaamaan iski päänsärky ja paniikki kaikkien kuvien menettämisestä kasvoi. Saatika se päässä jyskyttävä tieto siitä, että blogini pitäisi huomenna aueta Bellablogeissa ja mulla on vielä aika paljon tehtävää sen asian eteen.
No, asioilla on tapana järjestyä. Selvisi, että koneesta on vain emolevy rikki ja ensi viikolla saan kuvat pelastettua sieltä.Nyt alan asentamaan uutta läppäriä kuntoon ja kiitän mielessäni, että olen jonkinasteinen kuvajemmari. Kamerani muistikortti on lähes aina täynnä, koska jemmailen kuvia sinne, ihan vaan varmuudeksi.
Jos nyt edes loppupäivän osalta asiat menevät suunnitelmien mukaan niin huomenna aamusta pääsette tsekkaamaan blogin uuden ulkoasun ja uuden postauksenkin Bellan puolella. Pitäkäähän peukkuja! :)
Kannattaa tykätä blogin fb-sivuista. Linkkaan sinne sitten kun blogi on auki ja postaus julkaistu. <3
ACO:sta vielä sen verran, että uudistuneet pakkaukset ovat mielestäni supertyylikkäitä ja mua ainakin kiinnostaisi testata tuota Bronze Creamia. Sattuuko se olemaan tuttu tuote jollekin?Tarkoitus oli myös linkkailla tähän postaukseen muita ihania tyttöjä, joita tilaisuudessa näin, mutta teen tätä postausta nyt kännykällä ja sen kanssa linkkailua en hallitse. 
Eli kiitos kaikille mukavasta illasta ja toivottavasti nähdään taas pian! <3
Mä rupean nyt nörtteilemään ton uuden koneen kanssa. Ja jos jotain positiivista tästäkin härdellistä on haettava niin se on ehdottomasti se, että vanha koneeni oli ruman ruskea, mutta uusi kone on valkoinen! :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit