Neljän päivän vapaus

Saavuin kotiin vasta lähempänä puolta kymmentä. Tein töitä lähes 12h ja sitten vielä kiiruhdin kauppaan tekemään tärkeimmät juhannushankinnat - sipsiä ja dippiä. En edes ajatellut tässä superpitkässä työpäivässäni näin juhannuksen alla olleen mitään outoa, kunnes kotona istuin alas ja aloitin Instagramin selailun. Ihmiset olivat jo aamupäivällä päivitelleet ihania juhannuskuvia. Mieleeni hiipi ajatus, että ehkäpä ensi vuonna minäkin pistän liikkeen ovet kiinni jo puoliltapäivin, lähden vaikkapa torille kahville ja virittäydyn juhannuksen tunnelmaan ihan ajan kanssa.
Eilen ei vielä satanut vettä ja treffasimmekin Anna-Marian kanssa ihanan aurinkoisissa tunnelmissa Kiilan aamiaisella.♥ Ehdimme pitkästä aikaa höpötellä ajan kanssa, skoolata juhannukselle Republicilla ja sitten tapahtui se pahin - lähdimme yhdessä kaupoille. Olen tullut siihen tulokseen, että olemme vähän turhankin vaarallinen yhdistelmä kaupoilla. Mutta hauskaa meillä oli ja ehdittiin napata musta asukuvatkin ennen töihin suuntaamista. Oon muuten ollut ihan fiiliksissä niistä kuvista, koska bongattiin ehkä täydellisin kuvausseinä ikinä. Kuvat saapuvat tänne varmaankin sunnuntaina ja vinkkiä värimaailmasta löytyy jo tästä postauksesta.
Mutta nyt se alkoi, mun neljän päivän miniloma ja sen kunniaksi aion ottaa varaslähdön juhannukseen noiden ostamieni sipisen kanssa. Heittäydyn selvästi vähän turhankin hurjaksi näin vapaiden kynnyksellä. :D
Lähdemme puoliltapäivin ajelemaan maalle juhannuksen viettoon ja jos vettä ei tule aamulla ihan kaatamalla niin koitan vielä ennen lähtöä saada juhannus päivityksen tehtyä. Muuta en näiltä vapailta toivonut kuin aurinkoa, mutta tällä hetkellä tuntuu, että kannattaa vaan toivoa että mittari pysyisi edes plussan puolella. Luoja että oon kypsä näihin ilmoihin. Katselin aamulla kaihoisasti tekoturkistakkiani vaatekaapissa ja saa nähdä vaikka pakkaisin sen mukaan!
Jos musta ei kuulu enää huomenna niin varmuudeksi toivotan ihanaa juhannusta teille kaikille jo nyt! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit