New bikini

Tällä hetkellä bikinit tuntuu viimeiseltä ajatukselta mitä haluaisin pukea päälleni. Helle on tehnyt tehtävänsä ja olen tänään tuntenut oloni normaalia jäätävämmäksi tynnyriksi. Yritettiin ottaa asukuviakin illalla, mutta veikkaanpa, että ne ei päädy ikinä blogiin asti. Miten ihmisen sormetkin voi olla näin hiton paksut!?
Sellainen vuodatus tähän väliin ja jos sitten itse asiaan. :D Ihastelin jo alkukeväästä Lindexin yksiä bikineitä, mutta en sitten koskaan saanut aikaiseksi mennä niitä liikkeeseen katsomaan. Vähän ennen omaa lomaani kävin Salon Lindexillä ja hyvä etten kiljaissut ääneen kun bongasin sieltä superista alesta nämä himoitsemani bikinit. Yllättäen myös itselleni sopiva koko löytyi niin ylä- kuin alaosastakin ja onnellisena pakkasin bikinit mukaan reissuun. Yläosaa en kuitenkaan ole raaskinut käyttää, koska pelkään öljyjen sotkevan sen - todella fiksua taas. Mutta onneks sain yläosaa hyödynnettyä kuvausrekvisiittana ja ehkä nyt tämän jälkeen raaskin sen ottaa käyttöönkin.
Alaosaa olen käyttänytkin ja se on kyllä yksi täydellisimmistä alaosista mitä mulla on koskaan ollut. Mulla on meinaan bikinien kanssa yksi todella iso ongelma, joka johtuu pituudestani. Bikinien takaosa on lähes aina liian lyhyt ja se tietää sitä, että persvako vilkkuu kuuhun asti. Olenkin siis ikuisesti kiitollinen Lindexille, että tällä lomalla kuun asukit ovat saaneet olla rauhassa.
Mutta nyt unille mars. Joten kauniita unia teillekin ja hyvää huomenta niille, jotka ovat olleet fiksuja ja menneet ajoissa nukkumaan! ♥
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät