NEW COAT

Syksy ja takit, eipä kai tässä sen enempää tarvitse selitellä. Tai no selitän pikkuisen silti, koska tämä takki oli totaalinen heräteostos. H&M:n järjestämä Studio -malliston VIP shoppailuilta mahdollisti meidän kohtaamisemme. Musta ja pitkä villakangastakki on puuttunut vaatekaapistani, mutta en olisi osannut odottaa, että hankkisin sen lyhyillä hihoilla.
Ihastuin heti siihen, että miltä takin pinta tuntui. Mun on aina pakko hiplata kaikki vaatteet läpi ennen kuin suuntaan sovittamaan. Vaikka takki tuntui ihanalle niin ajattelin ensin että ei se sovi minulle. En kuitenkaan saanut takkia mielestäni ja hetken päästä päätin, että ainakin sovitan sitä. Takki osoittautui niin täydelliseksi, että pienen pohdinnan jälkeen suuntasin kassalle. Takki oli aika rentoa mallia ja siksi päädyin ottamaan siitä koon 36. Pohdin kyllä koon 36 ja 38 välillä pitkään, mutta lopulta sain tehtya ratkaisun hartialinjaa tarkkailemalla. Koossa 38 takki näytti liian isolta ja sen ryhdikkyys tuntui katoavan.
Olen tässä kahden viikon aikana ehtinyt käyttämään takkia jo useamman kerran ja sen laatu on ollut todella hyvä. Tuun nykyään ihan hulluksi vaatteiden kanssa kun kaikki tuntuu nyppäntyvän heti, mutta tätä takkia nyt ainakin uskallan suositella. Kävin kurkkaamassa Hennesin sivuilla Studio -malliston saatavuuden tilanteen ja ainakin tällä hetkellä tämä takki oli myyty loppuun vain parista koosta. Suosittelen kyllä lämpimästi tsekkaamaan tuon malliston ihan kokonaisuudessaan, sen verran kivoja juttuja siitä löytyy. Näet Studio -malliston kokonaisuudessaan klikkaamalla tästä.
Mutta nyt alkaa bussi lähestymään Helsinkiä ja kiiruhdan viemään työkamppeet liikkeelle ennen Roosa nauha -julkistamistilaisuuteen menoa. Tilaisuuden jälkeen onkin sitten työntäyteinen päivä edessä. 
Ihanaa torstaita kaikille ja muistakaa hankkia ne omat Roosa nauhanne!❤︎
XX Reetta Kuvat: Henriikka / We Love Sundays
Sunnies, ALDO
Lips, MAC
Choker, Pull and Bear
Coat, H&M Studio
Watch, Cluse (gifted)
Body, H&M
Jeans, Lindex (gifted)
Shoes, Superga  

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Hyvännäköinen takki ja upea tuo toppi 😊
Anonymous
,
Wau mikä takki
Reetta Ekström,
Mäkin oon kovasti tykästynyt tohon toppiin, se on niin kivan erilainen. 😊 Kiitos! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159