New Love: Reebok classic white

Kuten otsikkokin kertoo - rakkautta on ilmassa. Lupasin viime postauksessa esitellä perjantaina Helsingistä hankkimani kengät, kengät jotka nähtyäni tiesin heti että olin juuri niitä etsinyt syksyyni.
Olen lenkkarien suhteen ollut aika vannoutunut Nike fani ja tennareissa olen suosinut Vagabondia. Adidaksen superstarit taas on aikoinaan tullut käytettyä niin loppuun pariinkin otteeseen, että vaikka ne olisivat kuinka in niin vannon ettei niitä enää jalassani nähdä. Kun pituutta on lähemmäs 180cm ja jalankoko 40 niin superstarit näyttävät lähinnä monoilta siinä koossa naisen jalassa - en vissiin omistanut peiliä ollessani lukiossa.

Reebokin valkoista nahkaa olevat lenkkarit (tai itse asiassa mikä näiden virallisin nimi on: lenkkarit vai tennarit?) ovat osoittaneet olevansa myös todella hyvät jalassa. Kävelin niillä heli perjantaina paljon eivätkä kengät painaneet mistään.

Fiilistelinkin jo, että kun viileät ilmat saapuvat ovat nämä täydellinen yhdistelmä Zarasta hankkimani vaalean villakangastakin kanssa.

Mitä te tykkäätte näistä kengistä? Minkä kanssa itse ne pukisitte?Kuvat: Inna 
Aurinkolasit, Gina Tricot (saatu)Laukku & Rannekoru, MulberrySormus & Jumpsuit, ZaraKimoni, Pull & Bear / Kengät, Reebok
Ihanaa uutta viikkoa kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta Ekström,
En yhtään ihmettele! Musta tuntuu että tykkään noista joka aamu vaan enemmän kun laitan ne jalkaan töihin lähtiessä. <3
Kiitos ihana! *pus*
www.blogger.com/profile/174198754531559159