New midi skirt

Vaatekaapistani on puuttunut kauan midi mittainen hame. Olen himoinnut sellaista kauan, mutta päättänyt odottaa sitä täydellistä yksilöä. Syksyllä bongasin hänet Feminan muotikuvista ja rakastuin. En tiennyt kohtaisivatko tiemme koskaan, mutta en päästänyt hametta mielestäni. Tukholmassa sen sitten näin livenä ja ihastuin hameeseen vielä enemmän sen materiaalin takia.
Koska hame on suht painava ja vie tilaa niin päätin tilata sen itselleni netistä sen sijaan, että olisin raahannut sen laivalla Suomeen.

Hame ehti juuri sopivasti ennen joulua postiin ja kuljinkin sen kanssa onnellisena joulunpyhät.
En malta odottaa että olisi kevät ja saan ulkoiluttaa sitä ilman sukkahousuja. Tällä hetkellä haaveeni tuntuu vähän turhankin kaukaiselta. Harkitsin vakavasti kotiin jäämistä kun aamulla starttasin auton ja mittari näytti -21. Kai töihin menollekin on asetettu joku pakkasraja?

Luultavasti nämä olivat tämän vuoden viimeiset asukuvat. Tuntuu jotenkin haikealta, koska tämä on ollut se vuosi jolloin olen löytänyt sen todellisen inspiraation asujen luomiseen ja kuvailuun.  Toisaalta tästä on sitten hyvä jatkaa eteenpäin ja katsoa mitä uusi vuosi tuo tulleessaan - keltaisia huulia olen ainakin suunnitellut...
Mutta vielä palataan tähän vuoteen ja tähän postaukseen - onko midihame teidän mieleenne? 
Ihania vuoden viimeisiä päiviä kaikille! <3

Photos: Liisa
Aurinkolasit, ZaraKarvahuivi ja Paita, H&M  Takki, Lainattu Tomilta :)Hame, H&MNahkahansikkaat, Friis & CompanyKengät, SkopunktenTykkää-merkinnät