New ripped jeans

Olen aina rakastanut muotia ja sitä kautta myös vaatteita, mutta housut, niiden ostamista olen inhonnut aina. Syy tähän on pituuteni, 178cm, jonka vuoksi oikean mittaisten housujen löytäminen on todella harvinaista. Jaksan sovittaa housuja vain kun on pakko. Toisilla saattaa kaapissa olla vaikka kolmetkymmenet farkut, minulla niitä on parhaimmillaan muutamat. Siksi olinkin niin murheellinen kun ihanat polvista rikki olevat farkkuni hajosivat keväällä.

Vaikka kaupat ovat tällä hetkellä täynnä rikottuja farkkuja, ei sopivien löytäminen itselleni ole todellakaan itsestäänselvyys. Halusin mahdollisimman vaaleat ja rennot farkut, joissa ainakin polvien piti olla rikki. Sovittelin kymmeniä farkkuja, tuskastuin, luovutin ja taas palasin sovittelemaan. Tarvitsin nimittäin todella niitä vaaleita farkkuja takaisin osaksi vaatekaappiani. Farkkuja sovitellessani kiinnitin huomiota siihen, että miten vajaamittaisia lahkeet tällä hetkellä ovat. Ensi ajattelin, että olen näin paljon liian pitkä näihin farkkuihin, mutta onneksi pian selkeni, että tällä hetkellä lahkeenpituus vaan on tuollainen. Jäihän se lahje vähän hassuun kohtaa itselleni, mutta kun tein yhden taitoksen lahkeeseen niin äkkiä silmä siihen tottui.

Lopulta löysin yllätyksekseni uudet rikotut farkkuni H&M:ltä. Materiaali on todella joustavaa ja pehmeää. Väri on täydellisen vaalea ja farkut ovat sopivasti vähän löysät. Myös vyötärön korkeus on täydellinen. En pysty käyttämään matalavyötäröisiä housuja lainkaan, koska ne jäävät pituuteni vuoksi aivan liian matalalle ja näyttävät kammottaville.

Sitten minun piti vielä mainita tuosta jakusta, jonka myös bongasin Hennesiltä. Olen varmaan pari vuotta etsinyt tuollaista ja käytinkin sitä lähes viikon putkeen sen bongattuani. Tykkään hurjasti tuollaisista rennoista jakuista ja takeista - luokittelenkin ne itselleni jonkinlaisiksi turvavaatteiksi. Kun ilma tästä lämpenee niin tuota jakkua voi käyttää ihanasti takkina.

Mitäs te tykkäätte näistä uusista hankinnoistani? Oletteko itse tehneet jotain kivoja hankintoja kevään aikana?


Mukavaa lauantaita kaikille! ♥


Kuvat: Riikka / Kaksi Yhden Hinnalla


Aurinkolasit, Aldo / Jakku, H&M / Toppi, Cubus


Farkut, H&M / Kengät, Reebok


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät