New sneakers

Viime syksyn jälkeen en ole pystynyt elämään ilman valkoisia jalkineita. Rakkaus valkoisia Reebokin lenkkareita kohtaan kasvoi niin suureksi, että käytin ne loppuun. Edustuskelpoisia niistä ei nimittäin enää saa, mutta tulette kyllä vielä näkemään ne blogissani, kunhan ehdin kuvaamaan mitä parhaimman tutoriaalin lenkkareiden puhdistamisesta. Kai sellaistakin voi tutoriaaliksi kutsua!? :D
Koko kesän kuljin kylmistä säistä välittämättä valkoisissa Birkenstockeissani ja missiona olikin, että Kreetan reissulta ostan jotkut uudet valkoiset lenkkarit. Niket olivat listallani ykkösenä, koska ne ovat niin hyvät jalassa ja erilaiset kuin Reebokit. Reilun viikon kaupoissa kiertelyn jälkeen olin valmis luovuttamaan - valkoisia lenkkareita ei tuntunut olevan missään. Adidaksen superstareja kylläkin, mutta vielä en ollut valmis siirtymään takaisin superstar aikoihin.
Sitten näin jotain niin valkoista, että lähes häikäistyin. Stradivariuksen hyllyllä könötti valkoiset tennarit tarrakiinnityksellä ja kultaisella yksityiskohdalla. Löysin jopa tarpeeksi iso koon, joka sopi itselleni ja kiikutin alle 30€ maksaneet kengät onnellisena kassalle. Vielä onnellisempi olen löydöstäni nyt yhden käyttökerran jälkeen, sillä ne oikeasti olivat hyvät jalassa eivätkä hiertäneet lainkaan.
Katsellaan niitä Nikejä sitten myöhemmin, sillä juuri nyt en vaihtaisi näitä BeFreen tarralenkkareita mieleeni tuovia tennareita mihinkään!
Miten on, iskeekö tarralenkkarit teihin tai onko ne vaan liian BeFreet? 
Mukavaa viikonloppua kaikille! ♥Kuvat: Vanessa / Nessan elämää
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Nessa,
Nää tennarit oli kyllä tosi kivat! 😊 <3
nessanelamaa.blogspot.fi
Ansku,
Hei aika kivat! Sellaiset raikkaat 😊
www.peaceandstyle.fi
CURIOUSNOORA,
Supercoolit! ♥__♥
curiousnoora.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Reetta Ekström,
Joo, on kyllä freesit, kiitos! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,