New spring kimono

Mulla on aika vahva fiilis siitä, että onnistuin maanantain postauksella piristämään aika monen päivää, ainakin saamieni kommenttien perusteella niin täällä kuin blogin ulkopuolellakin. Pakko myöntää, että omakin maanantai oli aika mainio siitä johtuen. Mutta nyt on aika palauttaa blogi takaisin vähän normaalimmaksi näiden asukuvien myötä. Mainittakoon kuitenkin, että niin jäätävää settiä löytyi näiden kuvien joukosta, että failed postauksia on takuulla tulossa jatkossakin.


Rakkauteni kimonoja kohtaan on edelleen nousussa. Niiden monikäyttöisyys on tuonut vaatekaapistani monet sinne unohtuneet yksilöt takaisin käyttöön. Kuten nyt vaikka nuo kuvien farkut, joita käytin viimeeksi kylmillä pakkasilla jonkun superneuleen kanssa. Kevään kunniaksi ajattelin myös tuunata noihin rikkinäiset polvet, koska kimono ja rikotut farkut on aika lyömätön yhdistelmä.


Bongasin tämän kimonon viime kuussa Zarasta ja se on kyllä maailman mukavin päällä. Ensimmäiseksi toki kiinnitin huomiota tuohon ihanaan kankaaseen ja sen värimaailmaan. Tässäkin kohtaa kaipailen shortsikelejä, koska näen tuon kimonon niin ihanasti jonain kesäisenä päivänä ylläni. Näitä kuvia ottaessa oli muuten harvinaisen lämmin päivä, toivottavasti sellaisia tulisi taas pian lisää.


Mitäs te tykkäätte tästä kimono perheeni uudesta jäsenestä?


Mukavaa keskiviikkoa kaikille! ♥


Kuvat: Anna-Maria / Secret Wardrobe


Sunnies, Lindex / Lips, MAC / Kimono, Zara


Shirt, Gina Tricot / Bracelet, Mulberry / Jeans, Cubus / Sneakers, Reebok


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta V.,
Nyt on kyllä kaunis kimono!
reettavee.com
Satu,
Oi mikä upea lookki ja ihana sinä. Niin kaunis kokonaisuus ja upeat kuvat <3
xlelamaa.blogspot.fi/
Reetta Ekström,
Reetta Ekström,
Kiitos kovasti ihana, tykkään itsekin hurjasti näiden kuvien värimaailmasta! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/