NEW ZEBRA KNIT

Tein tänä talvena todella vähän hankintoja alennusmyynneistä. Suurin syy tähän oli se, että mun pitäisi ihan tosissani käydä kaikki vaatekaapit läpi ja pistää viimein myyntiin nekin, joiden kohdalla olen nyt viimeisten kirppisten kohdalla ajatellut, että kyllä mä tätä vielä käytän. Fakta kun on se, että harvemmin näitä vaatteita sitten oikeasti tuleekaan käytettyä ja sitten ne vaan vievät turhaan tilaa kaapissa.

Yksi niistä harvoista alennusmyynti hankinnoistani tänä vuona olikin Zaran zebra neule, jota en voinut vastusta kuosin ja tuon kivan rennon poolokauluksen takia. Musta väri on ollut koko talven ajan hallitsevassa roolissa vaatetuksessani, niin tossa nyt onneksi oli ripaus valkoistakin.

Huomasin muuten tänään kauppakeskuksen läpi kävellessäni, että taas on alkanut uudet alet. Hennesin ikkunaa koristi isot -50% kyltit ja ilmoitus siitä, että Mid Season Sale on nyt käynnissä. Koska alennusmyyntien määrä tuntuu vain kasvavan, niin mietinkin siinä mainoksia katsoessani, että kannattaako enää mitään ostaa normaalilla hinnalla kun tyyliin viikon päästä sekin on alessa?

Viimeisen parin vuoden aikana varsinkin ketjuliikkeiden alennusmyyntien määrä on vain kasvanut. Silloin joskus aleja oli vain kaksi kertaa vuodessa ja silloin aina odotinkin niiden alkamista ihan innoissani. Tällä hetkellä mulla on jollain tasolla kadonnut into alennysmyynteihin, koska niitä on mielestäni liian usein.
Tuntuuko teistäkin, että alennusmyyntejä on ihana koko ajan?
Ja sitten tohon asuun, mitäs tykkäsitte paksun neuleen ja alushamemaisen mekon yhdistelmästä? 
Mukavaa ja rentouttavaa iltaa kaikille! ♥
 

Kuvat: Anna-Maria / Secret Wardrobe

Lips, MAC
Coat, H&M
Zebra Knit, Zara
Dress, H&M
Shoes, Friis & Company


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät