NYX LOVE JA VINKKAUS ARVONNASTA

  Ensikohtaamiseni NYXin kanssa tapahtui Tukholmassa pari vuotta sitten kun Erikan kanssa suunnistimme Gallerianin pienessä nurkassa sijaitsevaan NYXin myymälään. Siitä NYX rakkauteni sai alkunsa ja olen jopa tilannut sarjan meikkejä netin kautta ennen kuin niitä alkoi saamaan täältä Suomestakin. NYX on ehdottomasti jonkinlainen ilmiö tällä hetkellä. Hyvin brändätty meikkisarja, jossa yhdistyvät laadukkuus, trendikkyys ja edulliset hinnat. Jos joku asiakas tai kaveri kysyy vinkkejä hyvään, mutta edulliseen kosmetiikkaan niin kehoitan useimmiten testaamaan NYXin tuotteita. 
Tällaisena pikavinkkinä voisin sanoa, että heidän poskipunat on niin pigmenttisiä ja hyviä pysyvyydeltään, että ne toimivat täydellisesti myös luomivärinä. 
Hankin viime kuussa itselleni NYXin kuultopaletin ja se on superihana. Strobing tuntuu olevan uusi musta, joten kannattaa vaan rohkeasti lähteä kokeilemaan kuultoa antavia tuotteita. Kun kasvoille saa loihdittua kauniin kuullon tuntuu tää harmaa sääkin pikkuisen siedettävämmältä.
Sain tossa vähän aikaa sitten NYXin meikkejä blogin kautta testiin ja vieläpä tupla kappalein, jotta halutessani voisin arpoa niitä teillekin. Ja tottakai tahdoin järjestää arvonnan teillekin. Arvonta löytyy Instagramistani ja pääsette siihen suoraan tämän linkin kautta. Tai sitten voitte vaan syöttää Instan hakukenttään nimimerkkini reetta_e ja käydä kommentoimassa NYX aiheiseen kuvaan jotain 22.11 klo 22.00 mennessä.
Miten on, löytyykö täältä muita NYX faneja? Jos juu, niin mikä on teidän ehdoton lempparituote?
Ihanaa torstaita kaikille tästä sohjomohjo säästä huolimatta!❤︎
XX Reetta


 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tzenni,
Nyxin irtopuuteri on mun suosikki Nyxin tuotteista, taisinkin sen esitellä blogissa meikkisuosikeissani 😊 Mutta joo täällä liputetaan myös kyseistä merkkiä!
www.blogger.com/profile/057240574860967760
santtu64
,
NYX liquid suede lipstick 08 ihana, muut tuottet arvonnassa extra lux, mukana kisassa!:)
Anonymous
,
Hei nyx on ihan huippu kyl mut pakko kysyä et mitä toi suklaa näissä kuvissa on? Alkoi kovasti tekemään mieli!
Reetta Ekström,
Oon kuullut muiltakin kehuja siitä puuterista, täytyy siis ehdottomasti testata joku kerta! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Kiva kuulla, että olet jo löytänyt suosikkisi tuotteista! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Niin on! <3

Toi suklaa on ostettu Kreikasta. Oli joku sellainen chupa chups suklaapatukka. En oo valitettavasti nähnyt tota muualla! 😟
www.blogger.com/profile/174198754531559159