Odotettu joululoma on viimein alkanut

Joskus onnistun tekemään fiksujakin päätöksiä ja tän vuoden yksi fiksuimmista oli ehdottomasti se, että päätin sulkea liikkeeni ovet koko jouluviikoksi ja kerrankin ihan vaan nauttia niistä muutamista päivistä ennen joulua. Itse joulu kun on niin nopeasti ohitse. Tuntuukin aika ihanalle ajatella, että huomenna saan töiden sijaan suunnata hierojalle ja jouluostoksille. Tämän viikon sitten pyhitinkin pelkästään töille ja viihdyin töissä viikon jokaisena päivänä. Vaikka viikko oli pitkä ja kiireinen niin ainakin tällä hetkellä tuntuu, että tekemäni ratkaisu oli oikea ja tästä voisi tehdä ihan pysyvän tavan.

Joulun valmisteluiden suhteen en ole niin hyvässä aikataulussa kuin olisin toivonut, mutta sen verran hyvä tilanne kuitenkin on, että mitään stressiä en aio joulusta ottaa. Kuusi on koristeltu ja kuusen alla on jo useampi pakettikin odottamassa. En ole mikään intohimoinen joulukorttien lähettäjä ja meidän kortit onkin edelleen lähettämättä, morjens vaan! Mutta suunnitelmissa on, että kirjoitan ne tänään ja testaan, että onko ne jouluksi perillä kuten posti mainostaa.
Tänään aion maistaa joulusiideriä, paketoida lahjoja ja fiksata kynteni jouluksi kuntoon. (Niiden korttien lisäksi, jotka jo hetkeksi unohdin...) Olen ajatellut laittaa sellaiset kultaiset glitterkynnet, koska mulle tulee tästä ajatuksesta jotenkin jouluinen fiilis. Mutta ihan ensin tämä lomalainen taitaa keittää kupillisen glögiä ja sytyttää vielä vähän lisää kynttilöitä valaisemaan olohuonetta.
Ihanaa sunnuntaita ja joulun odotusta kaikille! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät