Onnea 4-vuotiaalle!

Viimeiset neljä vuotta elämästäni ovat tuntuneet suunnilleen kahdelta vuodelta. Aika tuntuu kuluvan niin nopeasti, etten aina ihan edes pysy mukana. Niin kävi nytkin, sillä unohdin ihan kokonaan kirjoittaa tämän postauksen viime viikolla, vaikka hyvin tiesin, että tämän blogin ensimmäinen postaus julkaistiin 9.3.2012. Jep, siitä on nyt neljä vuotta ja paljon on blogi muuttunut näiden vuosien aikana ja niin olen minäkin. Rakkaus muotiin ei ole kuitenkaan kadonnut mihinkään ja muodin parissa voisin viettää vaikka kaiken aikani. Harmi kun tarvitsee ihan oikeasti käydä töissäkin.

Aina uuden blogivuoden tullessa täyteen lukaisen sen ensimäisen postaukseni ja muistelen miten jännältä tuntui oman blogin perustaminen. Sen ihan ekan postauksen pääsette kurkkaamaan tästä. Olen edelleen vähän samoilla linjoilla sen suhteen, että en vieläkään oikein tiedä, että mitä kaikkea tämä blogi tulee sisältämään, mutta sen lupaan, että muoti ei tule katoamaan mihinkään. Haluaisin itse asiassa panostaa siihen entistä enemmän, mutta kaikki muu onkin sitten vähän epäselvää.

Juttelin eilen pitkän tovin Elsan kanssa viestien välityksellä. Olen tänä vuonna pyöritellyt päässäni hirveästi asioita blogiini liittyen, mutta en oikein ole päässyt ajatuksissani mihinkään lopputulokseen. Elsa neuvoikin ottaamaan paperin ja kynän käteen ja kirjoittamaan ylös näitä ajatuksiani ja pohtimaan asioiden sijoittamista erilaisten otsikoiden alle. Tajusin, että olen kyllä ihan hukassa, en osannut vastata edes yksinkertaisimpiin kysymyksiin - varsinkaan jos itsestä pitäisi sanoa jotain positiivista. Viikonloppuna aion istahtaa alas ilman läppäriä ja kännykkää ja valita seurakseni sen paperin ja kynän. Ehkä se antaa minulle juuri niitä vastauksia, joita nyt tarvitsen. Kiitos Elsa!♥

Kun konkreettisesti tajuaa, että taas on vuosi kulunut, niin jotenkin se herättelee ajattelemaan kaikkea enemmän. Sitä kääntää sen uuden puhtaan sivun ja miettii, että mitähän se seuraava vuosi tuokaan tullessaan. Tällaisen hetken koen nykyään kolme kertaa vuodessa. Omat synttärit, oman yrityksen synttärit ja sitten on vielä nuorimpana tämä blogilapsonen.

Mutta vaikka omat ajatukset olisivatkin vähän solmussa niin synttäreitä kuuluu silti juhlia. Niinpä olenkin suunnitellut teille neljän blogivuoden kunniaksi neljä arvontaa, jotka sopivat blogini aihepiireihin ja sitä kautta uskoisin niiden kiinnostavan teitäkin. Ensimmäinen arvonta käynnistyy jo tänään, joten kannattaa tulla illalla kurkkimaan tänne uudelleen.

Ennen töihin lähtöä haluan vielä todeta, että kiitos. Nämä neljä vuotta ovat antaneet minulle paljon ja kasvattaneet minua hurjasti. Olen koukuttunut kuvaamiseen ja kaikkiin kauniisiin asioihin entistä enemmän. Olen tajunnut, että vaikka monet saattavat pitää minua hyvinkin turhamaisena muoti-innostukseni takia niin sillä ei ole mitään väliä.
Olen juuri sellainen kuin olen ja onnellinen juurikin tällaisena. Se onnellisuus on jotain niin tärkeää, että sen vuoksi kannattaa pitää kiinni siitä, että mikä sinut sellaiseksi tekee. Ja jos jokin ei tee, niin sitten on etsittävä muutosta, jotta onnellisuuden voi taas löytää uudelleen.
Näillä sanoilla kiitän teitä näistä kuluneista neljästä vuodesta ja toivon, että näemme yhdessä vielä paljon lisää!♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tiia - Littlebigthings,
Onnea nelivuotiaalle! Meidän "lapset" on melkein samanikäisiä, vain kuukausi ikäeroa 😊
www.littlebigthings.fi
Pinja,
Hurjan paljon onnea upealle blogille! Tänne on aina yhtä kiva palata kun uusi postaus ilmestyy Bloglovin-feedille! <3
pinjakk.blogspot.com
[…] ← Onnea 4-vuotiaalle! torstai 17. maaliskuu 2016 […]
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/2016/03/blog
CURIOUSNOORA,
ONNEA ONNEA! ♥_♥
curiousnoora.bellablogit.fi/
Saana Väliheikki,
Heippa ja paljon paljon onnea! Sulla on ihana blogi ja tätä on ihana lukea. Pinnallisuus on sallittua, kunhan pinnallisuus on vain pinnasta kiinnostuneisuutta, eikä sitä että pinnan alla ei olisi muuta. Varsinkin kauneusbloggaajana pinnallisuus on enemmän kuin hyväksyttävää, sillä sehän kuuluu asiaan. Pidät sitten ne syvällisyytesi salaisuutena, sillä nehän eivät meille kaikille kuulu 😊 Hauskaa viikonloppua sulle!
saneshawinsane.blogspot.fi
Reetta Ekström,
Oi, he on kyllä sitten ihan samiksia! <3 Onnea siis kovasti sinnekin! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Kiitos Pinja onnitteluista ja kauniista sanoistasi! <3

On ihana kuulla tuollaista! *hali*
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Kiitos kovasti ihana! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Hei Saana ja kiitos ihanan pitkästä kommentistasi! <3

On upeaa kuulla, että tykkäät blogistani, sellaista on aina piristävää kuulla. 😊

Kyllähän mä välillä aina niitä vähän syvällisempiäkin juttuja avaan täällä, mutta tarvitsen aina vaan runsaasti aikaa sellaisten aiheiden saamiseksi tekstin muotoon. Mutta olen aika varma, että kun tämän hetkiset ajatukset selviävät itselleni niin niitä avataan sitten täällä bloginkin puolella. 😊

Kiitos vielä kommentistasi ja oikein ihanaa viikonloppua! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
klaara
,
Hirmuisesti onnea ihanalle blogillesi!