Ostohyvitys - kuin rahaa laittaisi pankkiin

Olen tämän vuoden aikana toistuvasti törmännyt erilaisissa yhteyksissä Ostohyvitys -sivustoon.
Joka kerta olen miettinyt, tästä täytyy ottaa paremmin selvää, mutta aina se on vain jäänyt tekemättä. Kai olen pikkuisen pääni sisällä ajatellut, että ei näin hyvältä kuulostava juttu voi oikeasti olla totta.
Voiko shoppailusta todella tienata rahaa takaisin? Sen tämä sivusto lupaa.

Ostohyvitys on Suomen ensimmäinen Cashback-sivusto. Termi tarkoittaa takaisinmaksua. Kun shoppailet ostohyvitys sivuston kautta nettikaupoissa saat osan ostoksesi summasta takaisin. Sivustolta löytyy tällä hetkellä yli neljäsataa nettikauppaa joista voit saada ostohyvitystä.
Ostohyvitys on joku tietty prosenttiosuus, jonka saat tekemästäsi ostoksesta ja sen suuruus ilmoitetaan ennen kuin siirryt sivuille.


Sain mahdollisuuden tutustua sivustoon yhteistyön kautta. Olen menossa perjantaina Tradetrackerin affiliate-gaalaan Helsinkiin. Koska en ole paikkakuntalainen oli hienoa päästä tutustumaan Ostohyvitys-sivustoon hotelli varauksen merkeissä.
Jos minä sain ensi yrittämällä ostokseni tehtyä oikein ostohyvityksen saamisen kannalta, onnistuu siinä varmasti kaikki muutkin.

Sivustolle rekisteröityminen on todella helppoa, nopeaa ja mikä parasta - ilmaista. Palvelun käyttö on täysin maksutonta.
Tämän tehtyäni olin valmis tekemään ensimmäisen ostokseni sivuston kautta.
Ensin suljin kaikki muut välilehdet. Tämä on tärkeää, koska muuten ostohyvityksesi saattaa päätyä jollekin toiselle sivustolle. Myöskään alennuskoodien käyttöä ei suositella, ellei koodi ole Ostohyvityksen sivuilla. Tämä saattaa myös estää bonuksen kirjautumisen.
Kun vain Ostohyvityksen sivusto oli avoinna hain sieltä Hotels.comin tiedot näkyville.
Tiedoissa kerrottiin, että sivustolta saa bonusta 6%. Alla oli valmis linkki: siirry kauppiaan sivuille.
Klik vaan ja tutut Hotels.comin sivut aukesivat.


Tuumailun jälkeen päädyin varaamaan itselleni yön Radissonin Blu Plaza hotellissa.
Huoneen hinta oli 119€. Maksoin ostokseni ja kipitin nukkumaan. Aamuyöstä olin saanut sähköpostia Ostohyvitykseltä, jossa kerrottiin: tienasit 7,14€. Ei huono maanantain aloitus. Olisin joka tapauksessa tarvinnut sen hotelliyön ja nyt sain siitä vielä rahaa takaisin.
Kun rekisteröinnin jälkeen täydennät tietojasi Ostohyvityksen sivuille, kysytään siellä myös tilinumeroasi. Tämä sen takia, että voit siirtää kertyneet bonukset pankkitilillesi ja käyttää ne haluamallasi tavalla.

Eikö olekin aika mahtava systeemi?
En keksi palvelusta mitään muuta negatiivistä kuin sen, että miksi en ole rekisteröitynyt sivustolle aikaisemmin. Kuinka paljon olisinkaan bonusta saanut kesän aikana kerrytettyä!
Jotta teidän ei tarvitsisi asiaa sen kummemmin jäädä pohtimaan, niin kannattaa liittyä sivustolle nyt heti. Sen pääset kätevästi tekemään tästä.
Ja mikä parasta, kampanjakoodilla: BEAUTIFUL Ostohyvitys haluaa tarjota teille 5€ bonuksen ilmaiseksi.

Bonuksellisia shoppailuhetkiä kaikille! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Niiice!! Hyvä vinkki 😊 ...ja kiva hotelli! Koska siis meet?
/maikku
Reetta Ekström,
No niinpä, oon itsekin ihan innoissani tosta sivusta. 😊
Meen nyt tällä viikolla pe-la yöksi. Aamiaista odotellessa! 😃
www.blogger.com/profile/174198754531559159
wanunen,
Heippa! Mistä olet löytänyt sen ihanan kotkasormuksen, joka on täällä ja Instassa vilahdellut? 😊 Ihan mieletön!
www.blogger.com/profile/021811127398042609
Reetta Ekström,
Heips! 😊 Se on itseasiassa rannekoru. Viime viikolla bongasin sen gina tricotin Turun myymälästä. Kiitos, se on kyllä munkin ehdoton lemppari tällä hetkellä. <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
wanunen,
Aaa, näytti ihan sormukselta 😊 Mahtava kuitenkin, onnea löydöstä!
www.blogger.com/profile/021811127398042609
wanunen,
Hihii, arvaa mitä? 😊 Mä poikkesin tänään Ginassa ihan vaan katsomassa, sattuisiko siellä olemaan tuota rannekorua - ja siellähän oli! Yksi ainokainen kappale, ja 50 %:n alessa 😊 Ei tarvinnut kauaa miettiä, lähteekö se mun mukaan. Oon ihan in lööv, kiitti tosi paljon "vinkistä" <3
Ja jos toi vähän hempulan oloinen systeemi joskus pettää, vien kotkan kultasepälle ja pyydän kiinnittämään siihen sormusrinkulan (saa luvan onnistua!) Jes, success!
www.blogger.com/profile/021811127398042609
Reetta Ekström,
Jes, ihan mahtavaa - onnea aarteesta! <3
Alesta tosiaan itsekin sen bongasin, mut varmaan olisin ostanut täydelläkin hinnalla kun on niin ihana.
Hei joo, ihan huikea idea! Katsoaan kumman koru hajoaa ensin ja saa siitä sitten tehtyä sormuksen! 😃
www.blogger.com/profile/174198754531559159