& Other Stories

& Other Stories on yksi lempparikaupoistani. Jos tiedän matkakohteessani tämän kaupan olevan on siellä pakko käydä. Liikkeestä on ihana ostaa lahjoja, koska kaupan paketointitarvikkeet ovat niin kauniita. Vaikka ostaisin jotain itsellenikin niin usein pyydän senkin pakettiin.

Mikä parasta, & Other Storiesilla ei tarvitse tuijottaa vaatteiden materiaalilappuja. Tuotteet ovat laadukkaita ja laadukkaista materiaaleista tehtyjä. Laukut, pussukat ja kengät ovat nahkaa, mutta silti kohtuuhintaisia.

Kävin eilen kurkkimassa & Other Storiesin nettisivuilla käynnissä olevaa aletta ja siksi päätin tämän pienen vinkkaus postauksenkin tehdä. Alessa on vaikka ja mitä ihanaa ja todella hyvillä alennuksilla. En ole sivuilta koskaan mitään tilannut, mutta nyt ajattelin tilauksen tehdä, koska löysin juuri sopivan synttärilahjan ystävälleni. Postikulut on vain 6€ ja palautus on ilmainen. Suomeen tilaus luvataan toimittaa neljässä päivässä.

Ja sitten on vielä pakko mainita erikseen & Other Storiesin kosmetiikasta. Valikoima on todella laaja ja pakkaukset ihania. Meikeistä minulla ei ole kokemusta, mutta suihkusaippuat ja vartalo- & käsirasvat olen havainnut hyviksi.

Vaikka tänään on Loppiainen on poikkeuksellisesti monet kaupat silti auki, mutta jos pakkaslukema tuntuu liian kovalta (minusta ainakin) niin tässäpä sopiva shoppailuvinkki vapaapäivälle. 
Onko & Other Stories sinulle ennestään tuttu merkki?
Rentouttavaa Loppiaista kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anna Käyhkö,
Kyseinen pulju on myös mun lempparikauppa! Mielellään maksaakin tuotteista jotka kestää pidempään, ja nahkalaukutkin tuntuvat vain kuluessaan näyttävän paremmalta ;---)
www.blogger.com/profile/117746953818129598
Reetta Ekström,
Oon niin samaa mieltä, laatu maksaa, mutta siihen kyllä oikeasti kannattaa sijoittaa. 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159