Outfit from yesterday

Tämä kesä on ollut todellinen shortsikesä. En muista koska olisin jättänyt mekot ja hameet naulakkoon shortsien takia.
Tästä on hyvä osoitus myös se, että pakkasin matkaan mukaan vain yhden mekon - enkä jotenkin tunnu yhtään viihtyvän siinäkään. Mitäköhän ihmettä aion pukea syksyllä päälleni!? Ennen syyspukeutumiseni kulmakivi on ollut erilaiset hameet ja mekot sukkahousujen kanssa. Shortseissa ja sukkiksissa en taas viihdy yhtään niin paljon.

Lyhyet shortsit kaipaavat parikseen jotain rentoa. Rento neule on mielestäni yksi tyylikkäimmistä yhdistelmistä shortsien kanssa. Pakkasin matkaan mukaan Mangon alesta bongaamani läpikuultavan neuleen, koska kuvittelin illalla sellaisen olevan tarpeen. Olin auttamatta väärässä! Vaikka neule on niin kepeä, että siitä oikein paistaa läpi (minkä takia puin alle rintsikoiden sijaan bikinit) oli se silti liikaa. Vielä ilta kymmenenkin jälkeen on mittarissa lähes 30 astetta.

Tykkäsin asusta kuitenkin niin kovasti, että ei se kuumuus niin haitannut ja kuvissa sitä ei onneksi edes huomaa kun ne otettiin heti hotellin lähellä bussia odotellessa.

Mitä te tykkäätte asusta?Iskeekö shortisen ja neuleen yhdistelmä? :)

Sunnies, Aldo / Shirt, MangoShorts, H&M / Bag, MulberryShoes, Birkenstock (saatu yhteistyönä Footwaylta)
Ps. Tulin nyt kuitenkin siihen tulokseen, että ainakin osan postauksista julkaisisin MyCosmon lisäksi kokonaisuudessaan täälläkin jos idea vaan teiltä saa yhtään kannatusta? :)
Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta Ekström,
Kiitos Juulia, se on kyllä aika ihana! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Reetta Ekström
IP: 82.99.3.229