OUTFIT WITH BALLOONS

Viikonloppu on vierähtänyt kotosalla ja aika pitkälti koneella istuessa. Täytyy varmaan kohta lähteä edes pienelle kävelylle, vaikka tuolla ei mikään kovin hohdokas sää olekaan. Jäätävä tuuli on näköjään tän päivän juttu. Olen selaillut kameran muistikortin sisältöä ja tajunnut sen syöneen sisäänsä useammat julkaisematta jääneet asukuvat. Syy on niinkin yksinkertainen, että olen totaalisesti unohtanut kuvien olemassaolon kaikessa kiireessä.

Kaikki kuvat ovat ajalta ennen hellettä, joten tämä päivä on sään puolesta erittäin otollinen näiden asukuvien julkaisuun. Päällä kun sattuu olemaan vuoreton villakangastakki. Vähän koomista julkaista näitä kuvia kesäkuussa, mutta kun asu muuten koostuu sellaisista jutuista joita tälläkin hetkellä käytän niin en halua jättää kuvia julkaisematta tai odottelemaan syksyä.

Olen tehnyt tänä keväänä suhteellisen vähän uusia vaatehankintoja, koska kaappien tyhjennysprojekti on edelleen hyvin heikossa jamassa. Kohta vaan varaan itselleni kirppispöydän ja kannan tyyliin kaiken sinne. Mutta joku livekirppis voisi olla kivempi, koska se hinnoittelu on niin puuduttavaa.
Syy miksi aloin tästä nyt höpöttämään on se, että näissä kuvissa on jotain uutta mukana. Snäpissä seuraavat ovat tuon rakkauslippikseni nähneet jo monesti, mutta täällä blogin puolella se ei ole tainnut vielä näkyä. Ei ainakaan asukuvien muodossa.

Hankin tuon lippiksen Stockalta huhtikuun lopussa ja se on kyllä ollut niin paras ostos. Vaikka olisi kuinka surkea hiuspäivä, niin tuo pelastaa aina. Ainut miinus on se, että tuota kokonaan mustaa Yankees lippistä ei saanut säädettävänä ja välillä onkin tuntunut, että tuuli vie lippiksen mukanaan.
Siltikin toi on mun tän hetken lempparipäähine aivan ehdottomasti. Ja parastahan siinä on se, että lippis tekee jotenkin paaaaljon nuoremman näköiseksi. Vai mitäs ootte mieltä?   

Mutta tää lippismuija toivottaa nyt teille kivaa iltaa ja lähtee sinne ulos hetkeksi!

Kuvat: Sanni / SANNI TRISHIN
Cap, Yankees / New Era
Coat, Zara
Shirt, GANT (gifted)
Watch, Esprit (gifted)
Ripped Jeans, Zara
Bag, Marimekko (gifted)
Sneakers, Panchic (gifted)

Tykkää-merkinnät