OUTFIT WITH BRAIDS

Kesän bohoin lettikampaus -postauksessa jo näkynyt asu tulisi nyt tässä postauksessa vielä erikseen esittelyyn isomman kuvamäärän ja tietty asun tietojen kanssa. Tossa asussa kun oli useampikin sellainen juttu, jota ei vielä ole blogin puolella aiemmin näkynyt.

Ensimmäisenä on pakko mainita tuo Mangosta hankkimani suloisen vaaleanpunainen paitis, johon ihastuin sekunnissa. Väri on niin ihana, että voisin käyttää tota ihan koko ajan. Materiaalista tulee aika vahvasti mieleen pyjama, ehkä siksikin viihdyn paidassa niin kovasti.

Tänä keväänä olen myös tutustunut ja rakastunut italialaisiin, huippumuodikkaisiin, Panchic tennareihin. Kenkien mukavuus on ihan omaa luokkaansa ja siksi voisinkin kävellä noilla vaikka vuorokauden putkeen, mutta yksi ratkaisemattoman iso ongelma noissa on - miten ihmeessä ne saa pidettyä puhtaana!? Jos jollain on kokemusta juurikin näistä valkoisista Panchic tennareista niin ole kiltti ja ilmianna itsesi. En halua lopettaa näiden käyttöä ikinä, mutta jo nyt tuntuu etteivät ne ole enää niin valkoiset, joina valkoiset tennarit haluaisin pitää. Harmittaa niin paljon, mutta toki ne oli jalassa viimeeksi tänäänkin, koska en vaan pysty elämään ilman näitä kenkiä.

Mustana bongasin kyseiset tennarit täältä ja nyt mietinkin, että mustanakin nuo voisivat olla todella toimivat, koska pohjaosan paksut valkoiset reunat on helppo pitää puhtaana yhdellä erittäin toimivalla kikalla ja musta kenkäosa nyt ei todellakaan likastu siihen malliin kuin valkoinen.

Näiden tennaripohdintojen myötä suuntaan jatkamaan iltaani Suomen matsin pariin ja alan henkisesti valmistautua uuteen työviikkoon. Onneksi ensi viikko näyttää vähän rennommalta kuin kuluneet kaksi viikkoa. Aionkin ottaa siitä kaiken irti ja suunnata heti huomenna salille. Ihan parasta.♥
Mukavaa uutta viikkoa kaikille ja kuullaan taas pian!♥


Kuvat: Milla / MOON SHAPED LITTLE BOX
Hair, Pin Up Hair Room (gifted)
Sunnies, ALDO
Shirt, Mango
Coat, Cubus (gifted)
Ripped Jeans, Zara
Sneakers, Panchic (gifted)
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät