Outfit with pastel hair

Käväisin tänään Turussa brunssilla ihanien blogityttöjen kanssa. Paula oli Rovaniemeltä asti suunnannut Turkuun niin siitä se ajatus brunssitreffeistä sitten lähti. Saatiin mukaan brunssille myös Emilia ja Pauliina. Oli kyllä superhauska sunnuntai, kiitos tytöt!♥ Kenkäkriisinikin sai ainakin pienimuotoisen helpotuksen kun yllärivalinnan kanssa suuntasin takaisin Saloon. Ihmettelen vieläkin vähän, että miten tässä nyt näin pääsi käymään, mutta palataan kenkiin ihan omassa postauksessa.


Inspiroiduin ennen Turkuun lähtöä värjäämään hiusteni latvat sinisiksi Glitterin hiusliidulla ja vitsi, että rakastan niiden liitujen kanssa leikkimistä. Harvoin sitä voi niin helpolla ja halvalla saada hiuksilleen ihan uuden ilmeen. Tästä lookista tuli myös asukuvat napattua, mutta ennen niiden julkaisua on aika laittaa esittelyyn asu huhtikuulta kera liilojen hiuksien. Olin ihan unohtanut nämä asukuvat julkaista, koska tuota hiusten lookkia ehdin jo instassa ja Pastel Hair -postauksessani fiilistellä.


Tämä asukokonaisuus on ehdottomasti yksi kevään värikkäimmistäni. Hiukset, takki ja hame oikein loistavat väreillään. Tunsin oloni kuitenkin ihmeen kotoisaksi tuossa lookissa.


Miltäs tällainen värien kimara teistä näyttää?


Aurinkoista sunnuntain jatkoa kaikille! ♥


Sunnies, Aldo / Coat, H&M / Scarf, Acne / Shirt, H&M


Skirt, COS / Bag, Mulberry / Watch, Esprit / Sneakers, Reebok


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät