Pääsiäinen

Neljän päivän pääsiäisloma alkoi tänään, ihanaa! :) Suunnitelmissa on tavata ystäviä ja perhettä sekä herkutella. Myös vaatekaapin siivous olisi paikallaan. Kevät ja kesävaatteet täytyy raivata paremmin esille. Tämän päivän sää oli pitkästä aikaa piristävä ja antoi toivoa, että se kesä oikeasti joskus tuleekin! (Ehdin jo alkuviikon lumisateiden vuoksi menettää toivoni.)
Toiveena oli, että grillikauden olisi voinut avata pääsiäisenä.
Se ei nyt valitettavasti toteutunut, mutta onneksi myös tortillat ovat oikein loistava vaihtoehto.
Kaikki sopii pääsiäiseen jos jälkkärinä on kinderi tai mämmiä! :D

Ja mikä parasta - neljä päivää ilman kiireisiä aamuja. Se tarkoittaa, että on aikaa miettiä vaatevalintoja ja otankin tavoitteeksi saada tänne kuvan päivän asusta ainakin kolmena päivänä!
Tänään puin ensimmäisen kerran päälleni sitä kevään yhtä suurinta trendiä: pastellia. Valitsin siihen tehtävään cubuksesta ostetun mintunvihreän, ohuen, puuvillatopin. Ajattelin ensin, että se ei niin sovi, mutta kampaajan jälkeen olin toista mieltä. Kävin laittamassa vähän vaaleampaa raitaa päällimmäisiin hiuksiin ja se jotenkin piristi ilmettä yllättävänkin paljon. Nyt vähän harmittaa, etten tiistaina sovittanut Turussa näkemääni mintunvihreää mekkoa. Se olisi ollut aika must tähän pääsiäiseen. Nyt on sitten vaan pärjättävä ilman! :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit