Pääsin ministi lehteen

Kirjoittelinkin jo tänään blogin fb-sivujen puolelle, miten elämä alkaa voittamaan vasta tänään. Reissu oli todella rentouttava ja auringosta sekä ruoasta tuli nautittua. Loma teki tehtävänsä ja tunsin oloni freesiksi ja energiseksi. Kunnes kaikki meni pieleen... Sain jonkun mahapöpön viimeisenä yönä ja sen yön unet jäi sitten aikalailla väliin.
Olo oli kamala, eikä fiilistä yhtään parantanut se, että tiesin joutuvani istumaan bussissa, lentokoneessa ja bussissa ennen kotona oloa. Myös pakkaaminen oli tarkoitus hoitaa tänä viimeisenä yönä, koska aurinkoisia hetkiä en siihen halunnut tuhlata.
Kuin ihmeen kaupalla onnistuin pakkaamaan ja ainakaan vielä en ole mitään oleellista huomannut puuttuvan. Ainoastaan energiavarastoni taisivat jäädä sinne hotellille. Nyt kuitenkin viimein tuntuu, että alan päästä kiinni arkeen ja hyvä niin, koska huomenna alkaa taas työt.
Niitä mukavia reissukuulumisia on tulossa lähipäivinä, kunhan saan itseni täysin kuntoon ja energiaa riittää töidenkin jälkeen.

Mutta niin, tuohon otsikkoon: selailin ennen reissuun lähtöä uusinta Costumea. Nyt on kyllä jo tullut yksi uudempikin numero, jonka itseasiassa lennätin Kreetalle ja takaisin kotiin, koska en ehtinyt sitä reissussa lukemaan.
Eli edellistä lehteä lukiessani bongasin kommenttini päässeen lehteen.
Aina välillä kommentoin jotain Costumen fb-sivun kyselyitä tai kuvia. Hiukseni ovat silkkisen sileät ainoastaan kampaajan jälkeen ja silloinkin ensitilassa kaivan esiin hiuspuuterin ja teen niistä sopivan sotkuiset.
Onkin hauskaa, että julkaistu kommenttini liittyi juuri tähän aiheeseen:

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit