Päivä kaiken kauniin parissa

Viime viikolla suuntasin aamun asiakkaiden jälkeen kohti Helsinkiä. Kävin ystäväni kanssa lounaalla (sushiöverit) ja jatkoin sen jälkeen viettämään iltapäivää Zalandon tilaisuuteen. Kännykän opastuksen avulla löysin perille vain ministi myöhässä. Ihana yllätys oli se, että paikalla oli myös pari tuttua bloggaajaa. Tunne muita bloggaajia ihan älyttömän huonosti niin oli kyllä ihan mahtavaa kun perille päästyäni bongasin Anna-Marian ja Anna-Marian. Ja ei, en nähnyt samaa ihmistä kahtena vaan molemmat ihanaiset kirjoittavat blogia joten kannattaa klikata molempien nimen kohdalla.

Zalandon tilaisuus oli ihanan erilainen ja viihdyinkin paikalla lähes pari tuntia. Tila oli uskomattoman kaunis ja valoisa. Zalandon valikoimaa oli kauniisti esillä ja ihastuin moneen juttuun aika palavasti. Voitteko muuten kuvitella, että en ole koskaan tilannut Zalandolta mitään vaikka nettishoppailua harrastankin. Syy tähän on ollut mieltäni järkyttänyt kammottava Zalandon mainos jossa mies kuvaa itseään videokameralla.
Nyt minusta kuitenkin tuntuu, että alan päästä mainoksesta yli, koska en pysty enää vastustamaan valikoimissa olevia lukuisia lempparimerkkejäni.

Vaatteiden ihastelun lisäksi oli mahdollisuus päästä Mariela Sarkiman meikattavaksi. Itse innostuin kokeilemaan vähän erikoisempaa huulimeikkiä. Instagramiani (reetta_e) seuraavat tietävätkin jo, että mikä väri oli kyseessä, mutta te jotka ette ole nähneet niin arvauksia saa heitellä! Ja te jotka olette nähneet niin mielipiteen saa myös jättää kommenttiboksiin.
Kuvasin sen päivän asun huulien kanssa, joten tulossa olevista asukuvista totuus selviää viimeistään.

Leppoisaa lauantaita kaikille! <3Tykkää-merkinnät

Kommentit

Gabriela K,
Ohh that food looks sooo good♥
www.blogger.com/profile/076264531458796934
Hih, ihanat kuvat <3 Oli kiva nähdä, toivottavasti nähdään taas pian 😊
secretwardrobe.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Jee, kiva että tykkäsit! <3
Nappaa ne ihmessä itsellesi talteen jos haluat! 😊
Eiköhän me taas pian jossain tilaisuudessa törmätä! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Tiina,