Päivän asua lauantailta

Eilinen päivä vierähti Helsingissä. Päivä oli todella onnistunut ja paljon ihania muistoja jäi arkistoihin tallennettavaksi. <3
Tämä oli tämän vuoden ensimmäinen vapaa viikonloppuni. Pohdinkin perjantai-illan, että mikä olisi sopiva asu rakkaan kummitädin synttäreille ja sen jälkeen ystävän tapaamiseen drinkkien äärellä.

Olen ollut tänä talvena aika tylsä pukeutuja. Hameet ja mekot on jääneet melkein kokonaan arkipukeutumisesta pois ja tilalle ovat tulleet housut, neuleet ja ylimukavat uggit. Vielä vuosi sitten en käyttänyt housuja lähes lainkaan.
Nyt päätin, että haluan laittaa hameen ja muistin vaatekaapissa ensikäyttöään odottavan viininpunaisen tekonahkahameen. Hameen olenkin täällä vuodenvaihteen tienoilla esitellyt, koska se oli lähes ainokainen ale-hankintani.

Siitä hameesta se idea siis lähti.
Hoksasin tänään, että en sitten kaiken tohinan keskellä muistanut itsestäni napata kuin kolme kuvaa. Kävi niin hyvä tuuri, että kaikki ovat onneksi suhteellisen julkaisukelpoisia. En meinaan halua jättää tätä kokonaisuutta julkaisematta, koska se oli mielestäni niin kiva ja jotain ihan erilaista mitä yleensä käytän.
Nyt kyllä aion kaivaa kaapin kätköistä muitakin hameita taas enemmän käyttöön. Ehkä jo huomenna, koska mielessä pyörii eräs keltainen ihanuus. <3

Nappasin nämä kuvat naistenhuoneessa ja valitettavasti huivikin unohtui kaulaan. Mutta parempi kuitenkin nämä kuin ei mitään.
Koska kokonaisuus oli jotain, mitä minulla ei ole ennen ollut päällä, olisi kiva kuulla teiltä mielipidettä tästä asukokonaisuudesta.
Paita, Only Rannekorut, AldoSormus, PrimarkTekonahkahame, H&MLaukku & huivi, Mulberry

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Milla,