Pari lounasvinkkiä Helsinkiin

Huomenna olisi taas vuorossa työpäivä Helsingissä. Olen nyt aika tarkalleen tasan vuoden verran käynyt parin viikon välein tekemässä ripsiä myös Helsingissä. Vaikka päiville kertyy aina huimasti pituutta, matkat mukaan laskien, niin en valita vaan ennemminkin nautin siitä, että saan työskennellä erilaisissa maisemissa.

Koska päivät ovat pitkiä yritän aina ehtiä kunnon lounaalle. Jos en syö, en jaksa yhtään keskittyä työn tekoon. Vaikka puhun kunnon lounaasta niin en tarkoita, että menisin vetämään mitään pihviä. Sellaisen jälkeen kun ei jaksa tehdä töitä enää ollenkaan.
Rakastan sushia ja sitä tuleekin Helsingissä ollessani aika usein syötyä. Ollaan nyt pari kertaa käyty ystäväni kanssa Kin Sushissa lounaalla. Siellä on niin ihana lounasbuffet, josta löytyy sushia jokaiseen makuun sekä lämpimiä ruokia. Nettisivuille pääset tästä.

Jos mieli tekee keittoa niin suosittelen lämpimästi Vapianossa nauttimaani tomaattikeittoa.
Kun kovat pakkaset jossain kohtaa talvea saapuvat tiedän kaipaavani lounaaksi lämmintä keittoa kylmän sushin sijaan. Nyt kuitenkin mielessäni pyörii sushi niin vahvasti, että uskon löytäväni itseni huomenna Kin Sushista lounaalta. Ja arvatkaapa mitä, siellä lounasbuffetin hintaan kuuluu zero cola ja se jos mikä tekee lounaasta vielä täydellisemmän. 

Ihanaa perjantaita kaikille! <3 
Ps. jos ripset kiinnostaa niin laitahan minulle sähköpostia osoitteeseen reetta.ekst@gmail.com.

Tykkää-merkinnät