Parturi-kampaamo Blandos + arvonta

Olenkin jo ehtinyt ohimennen mainita uusista hiuksistani. Tukkani koki marraskuussa aikamoisen muutoksen kun ensin ystäväni kävi ottamassa tuuheutta tuoneet sinetit pois ja sitten pääsin istahtamaan yhteistyön merkeissä Parturi-kampaamo Blandoksen tuoliin. Blandos on Salolainen yritys, jota pyörittää Mia Czakan rautaisella ammattitaidolla.

Ajanvarauksen yhteydessä juttelimme Mian kanssa puhelimessa hiuksistani ja niiden ongelmista. Hiukseni olivat vajaa kolme vuotta sitten vielä mustat ja tästä syystä ne eivät ole pituuksista tahtoneet vaalentua oikein millään. Mialla oli heti antaa hyviä ideoita siitä, että miten saisimme taitettua keltaisuutta pois. Odotin aikaani ihan innoissani ja sitten vasta innostuinkin kun näin lopputuloksen - hiuksistani tuli juuri sellaiset kylmän vaaleat kuin olin toivonutkin. Eilen julkaistussa asukuvapostauksessa hiusten väri näkyy kivasti. Kiitos vielä Mia! <3

Blandoksessa on todella laaja tuotevalikoima ja muutamista nappasinkin kuvan tähän postaukseen.
Erikoisuutena voisin mainita peruukit, joita on mahdollista hankkia Mian asiantuntevalla avustuksella. Pitkän linjan ammattilainen, siksi minä Miaa kuvailisin. Hän on ollut alalla jo kolmekymmentä vuotta - se jos mikä on kunnioitettavaa.

Ihana Mia halusi muistaa teitä kivalla tarjouksella sekä arvonnalla. (löytyy alempaa) Joulukuun ajan saat Blandoksesta kulmien muotoilun & värjäyksen veloituksetta hiustenlaiton yhteydessä kun mainitset blogini nimen.
Parturi-kampaamo BlandosTuruntie 14, Salo02 733 7735 / 050 541 89 22  mia@blandos.fi


Arganöljyä sisältävät tuotteet hellivät talven kuivattamia hiuksia. Itse olen arganöljyn suuri fani, koska se saa hiukset voimaan niin hyvin. Mia halusi arpoa teille kolmen tuotteen Argan care -setin, joka sisältää shampoon, hoitoaineen ja hiuslakan.

Voit osallistua arvontaan jättämällä sähköpostiosoitteesi tämän postauksen kommentteihin. Kuulisin myös mielelläni jos sinulla on sarjasta jotain kokemusta. :)
Haluan tarjota mahdollisuuden osallistua arvontaan kahdella arvalla - liittyämällä blogini lukijaksi (tai olemalla vanha lukija) tuplaat mahdollisuutesi voittaa nämä ihanat tuotteet itsellesi.
Arvonta käynnistuu nyt ja päättyy sunnuntaina 14.12 klo 22.00.Onnea arvontaan kaikille!  
Tykkää-merkinnät