Pastel outfit

Melkein viikko on ehtinyt vierähtämään edellisestä postauksesta. Jotenkin hämmentävää - aika on mennyt niin nopeasti etten ole sen kulumista edes ehtinyt tajuamaan. Päivien rytmi on mennyt töiden ehdoilla, siksi olenkin niin onnellinen, että vihdoin on minunkin vuoroni hengähtää kesäloman parissa.

Kerroinkin teille mieltä vaivaamaan jääneestä talvitakista kesken hellejakson ja viime viikolla sitten hurautin Turkuun töiden jälkeen. Aikaa Zaran sulkeutumiseen oli vain 20 minuuttia, mutta ystävän avustuksella sain päätöksen kahden takin välillä tehtyä ja valitsin sen klassisemman. Pieni pala takkia näkyy viimeisissä kuvissa onnellisen omistajan kanssa. :D

Mutta tosiaan pitkästä aikaa olisi luvassa asukuvia. Nämä kuvat on otettu uudella objektiivilla ja itse ainakin huomaan eroa vanhalla otettuihin kuviin. Värimaailma on erilainen ja kuvien tarkkuus parempi.
Huomaatteko te mitään eroa aiempiin kuviini?

Valkoisen lisäksi olen tänä kesänä hurahtanut pastellisiin ja pehmeisiin väreihin. Vaalea denim on mielestäni täydellinen kaveri vaaleanpunaisen ja valkoisen kanssa.
Olen tänä kesänä kulkenut shortseissa enemmän kuin muutamana viime kesänä yhteensä. Rennot shortsit ovat olleet täydellinen valinta myös töihin, koska lämpöä on piisannut liikkeessänikin.
Tässä asussa on oikeastaan koottuna yksi tämän kesän lemppari kokonaisuuteni.
Rakkautta Birkkeihini olen ehtinyt jo instan puolella toitottamaankin, mutta ne vaan on niin ihanat! <3
Vastoin ennakkoluulojani ovat valkoiset Birkit keränneet paljon enemmän ihasteluja kuin kummasteluja. Ja mikä parasta - kerrankin jalat kiittävät kenkävalinnastani!

Mitäs te tykkäätte tästä kokonaisuudesta?Entä iskeekö terveyskengät teihin?


Kuvat: Maija R.
Aurinkolasit, Gina Tricot (saatu)Farkkutakki, ZaraLaukku, MBMJToppi, Gina TricotShortsit, VilaKengät, Birkenstock (saatu yhteistyönä Footwaylta)Valkoinen kynsilakka, Bio Sculpture
Ajattelin vähän vielä koittaa pakkailla reissua varten ja sitten suuntaan unille.Aamusta olisi suuntana Helsinki ja mua jännittää niin paljon. Vihjailinkin jo päivällä blogin fb-sivuilla että huomenna kannattaa seurata instaani (reetta_e) niin jännitykseni syy selviää sinullekin.
Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille! <3
ps. Jurlique arvonnan voittaja ilmoitetaan vielä tämän viikon aikana.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Janet,
Tuo laukku ♥♥♥ Jos ikänä kyllästyt, niin täällä olisi onnellinen ostaja 😃
Oot niin nättinä aina ♥
www.blogger.com/profile/034687923927404251
Reetta Ekström,
Hihii, mä lupaan pitää tämän muistissa! 😃
Kiitos ihana! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159