PERFECT YESTERDAY

Tällä viikolla on vihdoin ollut kesä ja sen mukainen fiilis. Tajusin, että jos en nyt tee niitä kesäisiä juttuja niin kohta on liian myöhäistä. Elokuun alku menee tiiviisti töissä ja kesälomastani vietän ison osan Haniassa Tomin kanssa. Niinpä olenkin ottanut vähän vapaata koneella istumisesta ja ollut ulkona. Kävellyt pitkin hämärtyvää Helsinkiä ja lenkkeillyt helteisessä säässä tukka hulmuten.
Tuntuu, että olen elänyt, silleen ihan täysillä. 
Eilinen oli hauskin ilta aikoihin. Kokoonnuimme työpaikalleni etkoilemaan ystävieni kanssa, jotka olen tuntenut lukiosta asti. Tässä iässä sitä todellakin osaa arvostaa, että ympärillä on ihmisiä, jotka ovat pysyneet matkassa mukana näin pitkän ajan.♥ 
Naurua ja hyviä juttuja olisi riittänyt varmasti vaikka aamuun asti, mutta puolenyön aikaan suuntasimme ysärikemuihin. Ulkona oli vielä siihenkin aikaan niin lämmin, että tuntui kuin olisi ollut etelässä. Korkkaritkin jämähti jalkoihin niin kovin kiinni, että tarvitsin ystäväni apua saadakseni ne pois jalastani. Pelkoa tuhkimona olosta ei siis todellakaan ollut!
Olen nauranut eilen nin paljon, että vatsalihakset olivat aamulla ihan älyttömän kipeät. Samoin jalat, koska kun tottumatta taas käppäilin koko illan jäätävissä korkkareissa niin se vetää lihakset niin jumiin. No, eipä haittaa vaikka eilen jäi salille meno välistä. 
Ensi viikonloppu meneekin sitten festarien merkeissä, en malta odottaa. Tää kesä on ollut vaihtelevista säistä huolimatta kyllä niin huippu.
Ja näihin ensi viikon Outfox festareihin liittyen olisi käynnissä lippuarvonta blogin facebookin puolella. Käykäähän kaikki osallistumassa!
Mä meen nyt viettämään leffailtaa Tomin kanssa ja toivotan mitä kivointa sunnuntai-iltaa teillekin!
PS. Sanoinko jo että eilen oli ihan älyttömän hauskaa!? XX Reetta

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja,
Ah se täysillä elämisen fiilis on jotain niin parasta! <3
www.blogger.com/profile/140226776086791213
Katja/Optimismiajaenergiaa,
Nam mojito! Kivaa uutta viikkoa!
www.blogger.com/profile/088154776941642926
Reetta Ekström,
No niinpä, siinä on vaan sitä jotain! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Tällä kertaa lasissa on mojiton sijaan ice edition kuoharia, jonka tuunasin limellä, mintulla, mansikoilla ja jäillä. 😊
Kiitos samoin ihana! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159