Pettymys!

Suuntasin eilen pitkästä aikaa Gina Tricot-myymäälään hankkiakseni sen mainoksessa olleen läpikuultavan topin. Tosiaan viime viikolla alkoi telkkarissa pyöriä Ginan mainos, jossa ihania pastellinsävyisiä läpikuultavia toppeja. Myös liike oli täynnä mainoksia kyseisistä topeista, mutta itse liikkeessä niitä oli vain yksi jäljellä kokoa 44! Alkoi ärsyttämään niin paljon, että kauheat mainoskampanjat ja sit ei kuitenkaan ole myydä sitä mitä mainostetaan. Mietin ensin, että käyn vielä nettisivuilta kurkkaamassa olisko niitä toppeja siellä, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että periaatteesta en viitsi sitä tehdä. Täytyy hankkia jotain läpikuultavaa sitten vain jostain muualta kun tulee vastaan.

Ja pakko palata taas kerran tähän uuteen lemppariväriin, keltaiseen. Kuuntelin tänään NRJ:tä ja siellä oli vieraana Katri Niskanen. Häneltä kysyttiin, että mitkä värit ovat ehdottomasti eniten IN kevät-/kesämallistoissa ja vastaus oli: "Keltainen ja pinkki."
Tuuminkin, että seuraavaksi taitaa olla pitkästä aikaa pinkkien kynsien vuoro. Se sopii meinaan niin hyvin keltaisen kanssa.

Sitten vielä pitkästä aikaa päivän asu:

Neulejakku, Zara
Toppi, Complex Geometries
Hame, COS
Sukkahousut, Wolford
  • COS

Tykkää-merkinnät

Kommentit