Pieni muutos, iso ero

Viikko on vierähtänyt käyntiin ihanan kiireettömästi. Eilen koukutuin taas vaihteeksi yhteen uuteen sarjaan. Tällä kertaa katseluun pääsi Netflixin paljon keskustelua herättänyt Making a Murderer ja oon jotenkin todella järkyttynyt tästä sarjasta. Olen nyt jaksossa kuusi ja mun on vaan pakko katsoa tämä mahdollisimman nopeasti loppuun, että tiedän miten Stevenin käy. En meinaan halua alkaa googlettelemaan aihetta.

Mutta ennen tämän sarjan maailmaan hyppäämistä ehdin tekemään jotain fiksuakin. Aloin meinaan kasailemaan itselleni sopivaa kuvausympäristöä, jotta valoisan hetken koittaessa saisin aloitettua urakkaani tuotteiden kuvaamisen kanssa. Siinä sitten järjestellessäni ja erilaisia taustoja miettien aloin ärsyyntymään olohuoneen mattoomme.

Olen joskus ennenkin miettinyt, että mustan värinsä takia se imee ihan liikaa valoa. Kuvailen usein sohvapöytämme päällä, koska siihen kohtaan tulee paras valo, mutta usein on ärsyttänyt, että matto meinaa väkisinkin ängetä kuvaan, vaikka miten koittaisin rajata sen pois. Niin sitten päätin testata, että mitä jos rullaan koko maton pois.

En meinannut uskoa silmiäni, sillä niin ison muutoksen tuo maton pois otto aiheutti olohuoneeseemme. Kuvan ilmeestä tuli paljon valoisampi ja olohuoneemme tuntui kasvavan pari neliötä isommaksi.

Mattoa pois rullatessani ajattelin, että laitan sen kyllä takaisin kun olen saanut kuvia otettua ja sanoin Tomillekin, että älä ihmettele maton puuttumista kun tulet töistä. Tänään tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että matto saa siirtyä varastoon. Tuntuu kuin kotiimme olisi tullut kevät.

Mietinkin tossa tammikuun alussa, että olisi kiva saada jotain pientä muutosta sisustukseen. Nyt se muutos sitten tapahtui ihan vahingossa ja vieläpä euroakaan kuluttamatta.
Eli jos kaipaat jotain pientä muutosta kotiisi niin kannattaa kokeilla tätä mattokikkaa, saatat yllättyä! 
Mukavia päiviä teille kaikille! ♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

CURIOUSNOORA,
Hih, kun Eppu tuli pentuna taloon, otimme tietysti suosiolla matot pissavahinkojen takia pois. Tykästyimme kuitenkin niin paljon matottomuuteen, että edelleenkään, kuuden vuoden jälkeen, ei olohuoneessamme ole mattoa lainkaan! 😃
curiousnoora.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Mä niin ymmärrän, että miksi matot jäi laittamatta takaisin! 😃

Sitä jotenkin on aina ajatellut, että kyllähän matto kuuluu sisustukseen, mutta nyt tajuaa, että miten freesiä onkaan kun ei sitä mattoa ole! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/