Pika-arvonta ripsien ensilaittoon

Kyllä, on aika käynnistää vuoden ensimmäinen arvonta. Sain tähän arvontaan ajatuksen juuri äsken. Aikataulu saattaa olla vähän turhankin pikainen, mutta katsotaan, että miten tässä käy.

Idea arvontaan lähti siitä, että mulle tuli ihan ekstempore tyhjä väli työpäivääni Helsingissä ja ajattelin, että näin ystävänpäivän♥ lähestyessä olisi kiva lahjoittaa tuo aika jollekin teistä.
Eli jos asustelet Helsingissä tai siellä suunnilla, eikä sinulla ole mitään tekemistä torstaina 11.2 klo 15.30 niin nyt kannattaa sitten olla kuulolla.
Arvottavaksi lähtee siis ripsien ensilaitto, jonka minä teen Helsingin työpaikallani, Bio Sculpture Helsinki liikkeessä. Liike sijaitsee Helsingin keskustassa, osoitteessa Lönnrotinkatu 30. Niin ja perjantainahan on vanhojenpäiväkin, eli jos ripset on vielä perjantaiksi laittamatta niin nyt kannattaa tähän arvontaan osallistua.
Olen tehnyt ripsiä työkseni lähes seitsemän vuoden ajan. Joten pystyn lupaamaan, että tämä on sellainen juttu, jonka tekemisen todellakin hallitsen.
Jos ripsien ensilaitto kiinnostaa ja pääsisit tulemaan ripsien laittoon torstaina 11.2 klo 15.30 Helsingissä, niin tämä arvonta on juuri sinua varten. Tai jos tiedät että et itse pääsisi, mutta joku ystäväsi pystyisi tulemaan, niin infoa ihmeessä häntä tästä arvonnasta.
Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Mitään muuta sinun ei tarvitse tehdä.
Arvonta käynnistyy nyt ja aikaa osallistua on reilun vuorokauden verran. Arvonta päättyy huomenna, eli keskiviikkona, 10.2 klo 20.00. Suoritan arvonnan heti kahdeksalta ja otan yhteyttä voittajaan samantien. 
Palkintona on siis ripsien ensilaitto yhdelle onnekkaalle ja ripset laitetaan sinulle torstaina 11.2 klo 15.30 Helsingissä. Tää on siis todellinen pika-arvonta.
Toivottavasti löytyy joku, jolle tuo aika kävisi. Onnea arvontaan kaikille!♥
Kuvassa on NUDE -blogin ihanan Erikan ripset, jotka tein hänelle yhteistyön merkeissä. Haaveena hänellä oli mahdollisimman luonnolliset ripset ja lisää aiheesta voit lukaista tästä.
 Kuva: Erika / NUDE

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät