Pikaiset kuulumiset

Pitäisi jo olla nukkumassa, koska yhdeksältä on oltava keskustassa Turusta tulevaa ystävää vastassa. En kuitenkaan malta ihan vielä kaatua sänkyyn.
Sain vasta hetki sitten ilta/yöpuhteena tehdyt omat kynnet valmiiksi. Tein pitkästä aikaa todella lyhyet, mutta sitäkin säihkyvämmät nailssit.
Laitan niistä sitten myöhemmin kuvaa kun saan kädet rasvailtua kuvauskuntoisiksi.

Tiistaina olin ripsihuollossa ja kampaajalla. Laitettiin tyvi taas sillä samalla tummalla - se on niin lempparini. Uutena juttuna vaalennettiin vähäsen pelkkää latvaa. Ero on aika pieni, mutta itselle juuri sopiva kaipaamani uudistus. Latva on kuitenkin paljon kirkkaamman värinen nyt.
Neljän viikon päästä vaalennetaan se sitten vielä vähän erottuvammaksi. Hiuksiani on käsitelty viimeisen vuoden aikana todella paljon. Täysmustasta tukasta on tultu näin pitkälle. Tästä johtuen ei kannata ottaa mitään riskejä sen suhteen, että käyttäisi liian tujua vaalennusainetta.
Väriä kun saa itsekin kivasti muokkailtua hyvällä silvershampoolla. Lempparini onkin Keunen tummanliila silvershampoo sekä hiuksiin jätettävä silver hoitovaahto.

Olen jäänyt totaalisen koukkuun Valion Profeel tuotteisiin. Herkkuani on mansikka proteiinirahka sekä kuvassa näkyvä rahkarae. Jos et vielä ole maistanut, niin suosittelen testaamaan.


Tykkää-merkinnät

Kommentit