Pikaiset terveiset Tallinnasta

Mietin maanantai iltana, että pakkaisinko ison läppärini reissuun mukaan ja tulin siihen tulokseen, että en. Ensi kerralla olen viisaampi ja otan sen matkaan mukaan, koska tuntui vähän orvolta kun en yhtään päässyt postauksia tekemään.
Olen päivitellyt kyllä kuulumisia blogin fb-sivujen sekä instagramin kautta, mutta ei se ole yhtään sama asia.

Väsymys painaa silmissä ja kädet huutaa hoosiannaa - kiitos sinulle matkalaukku, joka päätit luopua yhdestä pyörästäsi keskellä Hakaniemen toria.
Niin, en vaan onnistu tekemään yhtäkään reissua ilman, että jotain sattuisi!
Muuten reissu oli enemmän kuin onnistunut ja kerron siitä paremmin kuluvan viikon sisällä kun saan kamerasta kuvat purettua. Ja jos yhtään kuvat ovat onnistuneet, tulen tarjoamaan teille kerrankin järkkärillä otettuja kuvia.

Huomisen ohjelmassa on arvonnan suorittaminen ja voittajan julkaiseminen. Kiitos kaikille osallistuneille ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille! <3

Siirsin kännykästä nopsaan koneelle reissusta jakamani instagram kuvat ja liitän ne nyt tähän postaukseen, koska pelkkä tekstin pätkä olisi vaan ihan liian tylsää.
Vietin Tallinnassa kaksi yötä ja kolme päivää kummitätini kanssa Telegraaf hotellissa ja olen vieläkin häikäistynyt paikan upeudesta. Bongasin hotellin Hotels.comin kautta. Osasin odottaa upeaa hotellia, mutta tämä kyllä ylitti kaikki odotukset. Turhaan ei Telegraafista sanota, että jokaisen pitäisi edes kerran elämässään siellä käydä.
Pala hotellia näkyy myös näissä kuvissa, mutta teen siitä myös kokonaan oman postauksen.Tykkää-merkinnät

Kommentit