PINK COAT AND RIPPED JEANS

Kevät, siltä tänään tuntui hetkellisesti. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja jäinen maisema tuntui kimaltelevan. Tuntui pitkästä aikaa siltä, että olen elossa. Tästä pitkästä ja pimeästä ajanjaksosta on taas kerran selvitty ja kevät oikeasti tekee tuloaan. Mä oon ainakin niin valmis hyppäämään vaikka suoraan kesään. Kiitos aurinko, että olet edelleen olemassa.
Kun valon määrä kasvaa niin mun aivot herää jonkinlaisesta horroksesta. Jos talven aikana inspiraatio pukeutumiseen on ollut kateissa niin kevään lähestyessä se herää eloon niin kohisten, että olen pulassa. Tällä hetkellä olenkin kieltänyt itseltäni kauppoihin menon, koska inspiraationi on ihan liian voimakas kukkaroni kannalta. Tammikuussa tehty Berliinin reissu, viime viikolla auennut Helsingin & Other Stories, Katri Niskasen uusi mallisto... Nooo, kyllä te tiedätte! :D
Tän hetken yksi isoin värihimotukseni on haalea vaaleanpunainen ja muutenkin kaikki puuterisen pehmeät sävyt tuntuvat kiinnittävän huomioni hyvinkin voimakkaasti. Siitä lähti ajatus tähän asuun, jonka puin ylleni tammikuun lopulla. Vaikka päivä oli harmaa, niin se ei haitannut tuona päivänä yhtään, koska asussa oli kerrankin muutakin väriä kuin mustaa. Rikottujen farkkujen alle puin ihonväriset sukkahousut niin tarkeni aivan mainiosti. 
Just nyt odotan kuitenkin eniten juuri sitä hetkeä, kun voi pukea rikotut farkut farkut ilman niitä sukkahousuja. Kevä, tule jooko pian!
Ihanaa kevään odotusta teille kaikille! ❤︎(kai sellaista voi jo nyt toivottaa!?:D)
XX Reetta
 Kuvat: Salla / Focus on Favorites 
Sunnies, ALDO
Hoodie, H&M Trend
Coat, Object (gifted)
Bag, Mulberry
Ripped Jeans, Zara
Sneakers, Reebok

Tykkää-merkinnät

Kommentit