PINK MORNING WITH SPECSAVERS

Sellaista aitoa aamuihmistä musta ei varmastikaan saa tehtyä ikinä, mutta välillä saan huijattua itseni sellaiseksi. Esimerkiksi tällä viikolla niin pääsi tapahtumaan, koska sain kutsun Specsaversin pinkille brekkarille. Tilaisuus oli juuri niin söpö kuin olin ajetellutkin sen olevan ja söpöyden lisäksi aamupala oli myös älyttömän herkullinen. Olenkin tässä miettinyt, että miksi jokainen aamu ei voisi alkaa yhtä ihanasti.

Mun aamut kun yleensä on sellaista minuuttipeliä, etten aina edes ehdi istahtamaan alas aamupalaa syödessäni. Isoin syy tähän on se, että olen niin toivottaman huono heräämään.

Vaaleanpunaisen aamun kaunottarena toimivat Kylie Minoquen Specsaversille suunnittelemaan mallistoon kuuluvat ihanat lasit, joiden linssit ovat vaaleanpunaiset. Ihastuin näihin suloisiin laseihin täysillä ja uskon että niitä tulee kesän aikana käytettyä useammankin kerran. Uusimpien ennustusten mukaan tulen tarvitsemaan niitä jo juhannuksena. Koska tällä hetkellä sääennustukset lupaavat juhannukselle pelkkää vettä. Ehkä nämä Kylien lasit auttavat muistamaan juhannuksen vähän parempana, jos vietän sen vaaleanpunaisten linssien läpi. Ykköstoiveeni kuitenkin on se, että ennusteet vielä muuttuvat ja saisimme vihdoinkin viettää juhannuksen auringosta nauttien.

Kiitos ihanasta aamusta ja kauniista laseista Specsavers & Marsaana.

Mukavaa uutta viikkoa kaikille! <3

XX Reetta

Tykkää-merkinnät