Punainen huulipunani

Sain eilisen postaukseni kommentit kenttään viestiä, että voisin mainita huulipunankin, koska se näyttää sen verran upealta.
Niinpä päätin esitellä sen oikein omassa postauksessa. Kiitos myös kommentista, koska tuo oli asia, joka ei itselleni tullut lainkaan mieleen.

Kuvissa näkyvä punainen huulipuna on Aden Cosmeticsin pitkäkestoinen nestemäinen huulipuna. Olen joskus lukioaikoina viimeeksi testannut silloin markkinoille uutena juttuna tulleita pitkäkestoisia kiillemäisiä huulipunia ja niiden toimivuus oli aika nolla. Muutaman hymyilyn jälkeen väri alkoi lohkeilemaan, vaikka sen olisi pitänyt kestää kauniina 12h.

Kun reilu kolme vuotta sitten perustin oman kauneusalan liikkeeni oli ihanaa kun sai valita myyntiin meikkisarjojen parhaimmat tärpit.
Silloin tutustuin myös Aden Cosmeticsiin, enkä mitään muita huulipunia ole sen jälkeen käyttänyt. Vaikka tuo nestemäinen huulipuna on vahva väripigmentiltään on se silti sopivan ohutta ja kosteuttavaa, jotta se oikeasti säilyy kauniina usean tunnin ajan ja kestää ruokailutkin.


Vielä paremman pysyvyyden mielestäni takaa se, että punan päälle laittaa vähän huulikiiltoa.
Pohjustukseen käytän Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamiä ja meikkivoidetta.
Tällä hetkellä käytössäni on Make-Up Studion Face It Cream Foundation ja sävy on light beige.

Jo viiden vuoden ajan luottohuulikiiltoni on ollut Diorin Lip Maximizer. Lähes väritön huulikiilto sopii punan kuin punan päälle. Se ei myöskään ole lainkaan tahmeaa ja mikä parasta: tekee huulistasi täyteläisemmät.Lip Maximizer on oikeasti lähes väritön huulikiilto, mutta koska olen käyttänyt sitä kaikkien erisävyisten huulipunieni päällä on se saanut tummemman värin sen takia.


Tykkää-merkinnät

Kommentit