Puolen vuoden pohdinta on ohi

Hankin ensimmäisen Applen tuotteen reilu kaksi vuotta sitten. Tarvitsin uuden kännykän ja yksinkertaisen tyylikäs iPhone4 oli silloin tullut markkinoille. Pakko myöntää, että kännykässä houkutti myös mahdollisuus siitä, että voit tehdä siitä täysin omannäköisen erilaisilla suojakuorilla.

Siitä asti kun operaattorit ovat tarjonneet kytkyllä tuotteita olen tätä palvelua käyttänyt. Suurin syy on ollut se, että tuotteesta tulee pidettyä niin paljon paremmin huolta kun tietää: maksan tätä seuraavat kaksi vuotta.
Yksikään puhelin ei tästäkään huolimatta kestänyt tuota kahta vuotta ilman mitään ongelmia. Myös sen takia halusin unohtaa Nokian ja Samsungin ja vaihtaa Appleen. On ollut täysin uutta viettää yli kaksi vuotta saman kännykän kanssa ilman mitään ongelmia.

Kun kytky umpeutui en pystynyt enää luopumaan puhelimestani, vaikka olin vuoden miettinyt, että vaihdan iPhone vitoseen kun se joskus tulee markkinoille.
Ja kun viimein löysin siihen kahden vuoden etsinnän jälkeen täydelliset Marc by Marc Jacobsin kuoret en voi vaihtamista enää edes ajatella.


Jo kesällä aavistelin, että en ehkä haluakaan luopua kännykästäni ja siksi siirsinkin haaveet kohti iPadia. Siihenkin saa mitä hienoimpia suojakuoria sekä koteloita näin naisen näkökulmasta ajateltuna!
Tuota Marcin pupukuorta saa myös iPadille.

Kävin Sonera-liikkeessä ennen joulua aikeena hankkia iPad, mutta ne olivat kaikki päässeet loppumaan. Pettymyksestä selvittyäni aloin tällä viikolla ihan tosissani pohtia asiaa uudestaan. Vähän googleteltuani suuntasin eilen DNA-kauppaan, koska he mainostivat markkinoiden edullisinta kytkyhintaa iPad neloselle. Tuntuu uskomattomalta, mutta heiltä tämän kahden vuoden sopimuksen sai n.100€ halvemmalla kuin Soneralta.
Olin miettinyt, että haluaisin iPadin mustana, koska kännykkäni on myös musta. Dna:lla oli tasan yksi musta jäljellä. En voinut enää vastustaa, joten kaupat tehtiin samantien ja onnellisena ajoin kotiin iPad4 vieressäni.Nyt on edessä sitten enää ne vaikeimmat valinnat: suojakuori & -kotelo. Onko ideoita tai hyviä käyttökokemuksia joistain?

Tykkää-merkinnät

Kommentit