Rakkauskengät Tukholmasta

Torstaina sattui sopivasti tyhjä väli lounasaikaan niin minulle kuin ystävälleni Katjalle ja päätimme suunnata Toisen keksin terassille siitä nauttimaan. Voi muuten hyvin olla, että se oli kesän viimeinen käynti sillä terassilla! Tänään alkoi syyskuu ja sitä on jotenkin vaikea käsittää. Kesä on ollut niin ihana ja pitkä ja täynnä mukavia juttuja. Kameran muistikortti ja kone pursuaa kuvia ja postausideoita on pääni täynnä - enää puuttuu se aika kirjoittamiseen. Mutta ei kai sen niin väliä vaikka välillä tulisi jotain juttuja jälkijunassa, kunhan silti pysyn postausten kanssa kiinni tässäkin hetkessä. 
Olen muuten niin rakastunut heinäkuussa hankkimaani Samsung NX1000:teen. <3  Koneella on säilössä muutamia asuja, jotka on sillä otettu. Välillä tuntuu, etten edes tunnista itseäni niistä kuvista.

En ole yhtään ehtinyt kertomaan mun ja Tomin elokuun alun Tukholman reissustakaan. Mutta kyllä siitäkin on jotain juttua tulossa. Nyt kuitenkin pääsen avaamaan sitä reissua aivan mahtavalla kenkälöydölläni. Valitsin nämä synttärilahjakseni ja ne pääsivät tällä viikolla ensimmäisen kerran käyttöön. Rakastan korkeita korkoja, mutta liian harvoin kuitenkin niitä käytän. Syynä on se, että pituutta löytyy omastakin takaa melkein 180cm. Korkeissa koroissa kuitenkin kiehtoo se, miten kauniilta jalat niissä näyttävät, ryhti paranee ja pohjelihakset saavat treeniä, heh.
Korkkarien kanssa myös jalka näyttää paljon sirommalta, yleisin kokoni kun kengissä on 40.

Luin juuri äsken, kun tätä postausta olin jo aloittanut, Jennan ja Riikan blogista miten asukuviani saisi olla täällä blogissa useammin. Olen itse siitä ihan samaa mieltä. Siksi koitankin aina hyödyntää treffiseurani kameran taakse. Tällä kertaa kuvista menee kiitos ystävälleni Katjalle. <3
Mikä parasta, ensi viikon lauantaina on lähtö Biancon Boot Campille Köpikseen ja ollaan tyttöjen kanssa jo sovittu, että tavoite reissulta on iso kasa asukuvia.
Aurinkolasit, Bershka Takki ja Mekko, H&M Kassi, Marc by Marc JacobsKengät, Deena & Ozzy - Tukholman Urban Outfittersiltä
Mitä olette mieltä tästä kesää ja syksyä yhdistävästä asusta? 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenna,
Ansku,
Kivan oloinen blogi, en ole tainnut ennen täälä käydäkkään! Jään seurailemaan.

Mukavaa syksyä!
www.blogger.com/profile/021981307145626234
Reetta Ekström,
Kiitos Ansku, et tiedäkään miten hyvään saumaan kommenttisi tuli. Tänään ei ole ihan nappiin asiat mennyt niin tämä kommentti kyllä piristi kovasti.
Mukavaa syksyä sinullekin, tulen vastavierailulle paremmalla ajalla ensi viikolla Köpiksen reissun jälkeen. <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159