Rakkautta syyskenkien muodossa

Olen elokuusta asti selaillut erilaisia syyskenkiä. Pääsy Biancon Fashion Armyyn on koukuttanut minut kenkiin vähän turhankin pahasti.
Onko teillä jo tiedossa millaisia kenkiä tänä syksynä on tarjolla?
Tai oletteko omanne jo hankkineet?


Koska olen nyt niin inspiroitunut erilaisista kengistä päätin kasata teille muutaman kollaasin omaa silmääni erityisesti miellyttävistä kengistä.
Kaikki kollaasien kengät löytyy Spartoon uskomattoman laajasta valikoimasta. Valikoimissa on yli 700 eri merkkiä. Mukaan mahtuu monen hintaluokan kenkiä. Pelkästään naisten syyskenkiä löytyy lähes 18 000 eri mallia. Pakko tunnustaa, että en millään kyennyt selaamaan niitä kaikkia sivuja läpi ja silti kollaaseja syntyi näin monta.


Jos kengät on vielä hakusessa niin nyt on hyvä hetki suunnata ostoksille.
Spartoolla on mukavat alennuskoodit voimassa syyskuun loppuun asti. Mitä enemmän ostat, sitä enemmään saat alennustakin.

Tässä koodit käyttöönne:
SPTSYYS5 antaa 5% alennuksen kun ostokset ylittävät 60 euroa.
SPTSYYS1 antaa 10% alennuksen kun ostokset ylittävät 80 euroa.
SPTSYYS15 antaa 15% alennuksen kun ostokset ylittävät 100 euroa.
SPTSYYS2 antaa 20% alennuksen kun ostokset ylittävät 150 euroa.
Alennuskoodit koskevat normaali hintaisia tuotteita, eikä niitä voi yhdistää toisiin tarjouksiin.


Kun näitä suuria nettikenkäkauppoja alkoi ilmestymään en ollut aluksi kovin innoissani. Kengät jos mitkä on pakko sovittaa ja kunnolla. Itselläni vaihtelee kenkien koko numerolla, joten aina on sovitettava niin 39 kuin 40. Välillä on todella vaikea valita, että kumpi sitten olisikaan se parempi koko. Usein nahkakengistä valitsen sen pienemmän koon, koska ne venyvät käytössä jonkin verran.
Spartoo tekee kenkien tilaamisen helpoksi. Toimitus ja palautus ovat ilmaisia. Kun tilaan kenkiä valitsen lähestulkoon aina maksutavaksi laskun. Jos tilaat viidet kengät niin yleensä yhdet niistä ovat sopivat. Tällöin vältyt siltä, että joudut n.30 päivää odottelemaan rahojasi takaisin. Et maksa tilatessa mitään ja sitten maksat vain sen minkä pidät - kätevää.


Mitä muuten olette mieltä näistä tekemistäni kollaaseista?Entä mitkä kengät näistä ovat lempparisi?
Itse haluaisin kovasti nuo Hunterin lyhytvartiset glossy black kumisaappaat. Pitkävartiset pinkit minulta löytyy, mutta noi lyhytvartiset olisivat vaan niin ihanat myös. Superhimotuksenani ovat Minna Parikan pupunkorva korkkarit, joista kaksi erilaista mallia valitsin tuohon alimpaan kollaasiin. Pakko joku kerta päästä niitä edes sovittamaan. <3
Alennuskooditkin tuli jo annettua, enää linkki puuttuu, että pääsisitte niitä hyödyntämään. Klikkaa tästä* ja pistä kenkäasiat kuntoon ennen syyskuun loppua. Ja hei, jos joku tämän postauksen inspiroimana löytää itselleen juuri ne täydelliset syyskengät niin olisi mukava kuulla siitä. Hyviä löytöjä kaikille! <3
*mainoslinkki


Tykkää-merkinnät

Kommentit