Rannekorun arvoitus on ratkennut

Useissa postauksieni asukuvissa näkynyt zebra rannekoru on ollut mysteeri tapaus. Se on kerännyt lukuisia ihailevia kommentteja ja kysymyksiä, että kenen suunnittelema koru on. Yleensä muistan vuosienkin takaisten ostosten merkit ja alkuperät. Jostain syystä tämän rannekorun suunnittelija ei ollut jäänyt mieleeni. Muistin vain, että suunnittelijan nimi oli pitkä.

Tällä viikolla otin asian selvittämisen työn alle. Koru on ollut ranteessani lähes vuoden putkeen ja todella tärkeä minulle. <3
Ja nyt voin vastata kysymykseen korun suunnittelijasta, jes! Se on Kenneth Jay Lane!
Olen nimen joskus jostain bongannut aiemminkin, mutta jostain syystä ei vaan ole jäänyt mieleen. Suunnittelijalla on kuitenkin PALJON mahtavia koruja.

Esim. Net - A - Porter myy Kenneth Jay Lanen koruja.
Sivuilla suunnittelijaa kuvaillaan näin:
"Elegance, good taste and luxury never go out of style," says Kenneth Jay Lane, the man who made costume jewelry cool. Since launching his eponymous label in 1963, everyone from Elizabeth Taylor to Sarah Jessica Parker has fallen for his boldly opulent crystal-sprayed designs.

Tässä viralliset kuvat korusta:
Vaikka koru on ollut kovassa käytössä, se ei ole mennyt miksikään. Jos haluat jotain kestävää ja kaunista voin lämpimästi suositella Kenneth Jay Lanen korua sinunkin aarteeksi! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit