Ravintolapäivä tulee taas 15.11.

Vietin toukokuussa mitä ihanimman päivän Ravintolapäivän merkeissä. Äitini oli pystyttänyt ystäviensä kanssa Seitsemän sortin kahvilan Kylmälähteenpuistoon ja suuntasin sinne ystäväni kanssa piknikille.
Ravintolapäivän idea on kyllä mitä mahtavin ja jotenkin innostaisi joskus laittaa pieni kahvio pystyyn itsekin, mutta ainakin nyt vietän lauantaini ennemmin Seitsemän sortin kahvilan herkkuja maistellen.

Marraskuussa ei ihan kuvien piknik tunnelmaan ole mahdollisuutta, mutta naiset eivät ole jääneet toimettomiksi vaan keksineet jotain uutta Ravintolapäivän kahvilansa suhteen:

"Seitsemän sortin kahvila on muuttanut Kylmälähteenpuistosta Salon Mököisistä sisätiloihin. Kahvila on avoinna  Ravintolapäivänä 15.11. klo 10-13 Nivaron talossa, Asemakatu 2.
Salon kaupungin omistama talo on Museoviraston suojelema ja Salon seudun ammattiopiston korjausrakennuskohde. Tule nauttimaan kiireettömästä kahvihetkestä ja kurkkaamaan vuonna 1901 rakennetun talon vointia."
Eli tässäpä mitä mainioin menovinkki lauantaille! :)
Ps. Kannattaa tulla ajoissa. Seitsemän sortin kahvila on osallistunut ravintolapäivään jo kolmesti tätä ennen ja jokaisella kerralla on kaikki myyty loppuun.

Tykkää-merkinnät