Ripsipidennysten kanssa ei voi käyttää ripsiväriä - tämä väite kumotaan nyt.

Kesäkuussa tulee neljä vuotta siitä kun olen aloittanu ripsipidennysten tekemisen.
En kyllä pysty ymmärtämään, että miten siitä voi olla jo noin paljon aikaa. Pätkääkään en kyllä ole kyllästynyt - ripsien laittaminen on niin palkitsevaa.
Kun asiakas nousee ripsipediltä ja avaa silmänsä mietin aina mielessäni: jes, kaksikertaa isomman näköiset silmät.
Tämä efekti tekee ison plussan kenen tahansa kasvojen mittasuhteille. Eikä sen saavuttamiseksi tarvita mitään metriripsiä.
Itse olen kokeillut lähes kaikki ripsipituudet, mutta nyt jo pitkän aikaa on vakiintunut lempparikseni yhdistelmä 10 ja 12 milliset ripset c-kaarella ja keskipaksuudella.
Elämä ilman ripsiä olisi hankalaa, koska ripsien myötä säästyy aamuista paljon minuutteja ja minä jos kuka olen aamu-uninen. Terkuin nukuin taas tänään pommiin.

Ripsipidennyksiin liittyy paljon niitä kuuluisia tarinoita miten kaikki ripset ovat kadonneet yhden laiton jälkeen jne.
En kyllä näiden vuosien aikana ole törmännyt yhteenkään, jolla ei olisi ripsiä lainkaan. Pahasti katkenneita ripsiä kyllä olen nähnyt huonosti tehtyjen ripsien takia, mutta katkenneita ripsiä on myös ensilaittoon tulevilla. Tähän syynä on ripsientaivuttimet, jotka kuluttavat ripsiä todella paljon ja voivat myös katkoa niitä todella lyhyiksi.
Onneksi katkennut ripsi ei ole pysyvä haitta, sillä ripsen elinkaari on noin 60-90 päivää ja tilalle kasvaa vanhan tippuessa uusi.

Tekstiä taas vaan tulee ja kukaan ei varmaan jaksa lukea, mutta jos nyt kuitenkin vielä kertoisin tuosta varsinaisesta otsikostakin löytyvästä aiheesta. 
Nimittäin yksi ripsiin liittyvä uskomus on, että jos sinulla on pidennykset et saa käyttää lainkaan ripsiväriä. Voin kumota tämän tiedon sataprosenttisella varmuudella.

Ripsipidennysten kanssa ei saa käyttää tavallisia ripsivärejä, koska ne heikentävät liimausta. Olen itse kaikki nämä vuodet pysynyt uskollisena samalle sarjalle: Perfect Silk Lashes. Tähän sarjaan myös kuuluu ripsipidennyksille tarkoitettu ripsiväri.
Mustaakin mustempaa ripsiväriä joka lähtee pois pelkällä vedellä. Eikö kuulostakin hyvälle?
Itse käytän ripsaria päivittäin, koska sen laitosta on tullut tapa jo yläasteella.
Onneksi tästä tavasta ei ole tarvinnut luopua ripsien takia.

Vaikka ripsipidennykset ovat koko ajan yleistyneet törmään silti viikoittain siihen, että tällaisen ripsivärin olemassolosta ei olla tietoisia.
Vaikka huollosta olisi jo aikaa ja ripsiä tippunut saa ripsivärin avulla luotua silti vaikutelman, että ripset ovat kauniit ja tasaisen tuuheat edelleen.
On myös tärkeää, että pidennyksiin ei käytetä vahvoja puhdistusaineita ja siksi tämä vedellä liukeneva ripsiväri on enemmän kuin toimiva juttu.
Ja tosiaan tarkoitan, että se liukenee pois. Sitä ei tarvitse hieroa irti kuten Kanebon kolmekasia.

En osaa neuvoa, että mistä tätä ripsiväriä saa hankittua, koska usein muualta huoltoon tuleville se on täysin uusi juttu. Liikkeessäni sitä ainakin on pysyvästi valikoimissa ja tämän näköisestä pakkauksesta on kyse:
Tykkää-merkinnät

Kommentit

Diina-Maria,
mun täytyy ostaa tota sulta 😊
www.blogger.com/profile/019433307979379805
Anu Lång,
Kyllä näin on! Ihan paras tuote ku ripsiä on jo lähtenyt! Ja muutenkin saa bileripsiin voluumia 😊
www.blogger.com/profile/116022270827305064
Anonymous
,
Hei, missä sinun liikkeesi sijaitsee, eli mistä tällaista ripsiväriä voi ostaa/tilata? 😊 Varmasti aika mahtava tuote! Yst. terv.
Tanja
Reetta Ekström,
Hei Tanja! 😊
Liikkeeni sijaitsee Salossa. Ripsarin postittaminen onnistuu myös. 😊
Laita minulle sähköpostia niin sovitaan tarkemmin: reetta.ekst@gmail.com
Kuulumisiin! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Sara
,
Hei, onko nykyään tietoa saako tätä tilattua jostain netistä? Kiinnostaisi kovasti ostaa kyseinen tuote, mutta itse en löytänyt oikein paikkaa mistä tätä saisi.
Jos postittaminen onnistuu, niin onko ripsarilla minkä verran hintaa? 😊
Reetta Ekström,
Hei Sara! 😊
Tätä tuotetta myydään ainoastaan kauneushoitoloissa.
Tällä hetkellä tuote on ollut tukusta loppu ihan liian kauan ja olenkin etsinyt vastaavaa tuotetta toiselta ripsimerkiltä.
Laittele ihmeessä sähköpostia jos ripsari sinua kiinnostaa, postitus onnistuu ehdottomasti ja tässä olisi osoitteeni: reetta.ekst@gmail.com
www.blogger.com/profile/174198754531559159