Salil eka salil vika

Tämä uusi viikko on kieltämättä lähtenyt aika tahmeasti liikenteeseen. Toi pakkanen - se on jotenkin vienyt kaiken energiani ja tuntuu etten saa aikaiseksi mitään. Flunssainen olokin tuntuu vaivaavan joka toinen päivä ja kaikenlaiset asiat saavat jäätävät mittasuhteet. Toisin sanoen - tunteet ovat olleet pinnassa niin hyvässä kuin pahassa.

Sitä aina haluaisi pitää langat omissa käsissään, mutta valitettavasti kaikki asiat eivät olet omissa käsissä. Koin herätyksen asiaan kun eilinen päivä vierähti päänsärkyä potien ja mieli maassa asioita pohtien.
Pitkien yöuninen jälkeen olo oli kuin eri ihmisellä. Uni, mitä elämästä tulisikaan ilman sitä. <3
Aurinko paistoi ja sain viimein napsastua kännykällä kuvan instagramiin (josta minut muuten löytää nimimerkillä reetta_e, tervetuloa seuraamaan) uudesta Starbucks mukistani sekä viime visiitillä saamastani gift voucherista. Huomenna pääsen alennuksen käyttämäänkin kun suuntana on puoliltapäivin Helsinki. Starbucksin lisäksi olen menossa katsastamaan kevään ja kesän uutuuksia Bestsellerille - jos vaan Marian kanssa löydetään perille!


Töiden jälkeen suuntasin porukoille ja tuttuun tapaan äiti oli loihtinut mitä herkullisimman iltapalan. Rakastan munakasta, varsinkin äidin tekemää. <3
Muutama tunti vierähti nopeasti ja sitten suuntasin vielä salille. Kello lähestyi jo kymmentä - mikä ihana rauha salilla, ei tietoakaan tammikuun ruuhkista.
Vedin uudet treenikengät jalkaan, jotka vihdoin ja viimein onnistuin löytämään Stadiumilta kun lauantaina kävin Turussa.
Naisten pukkarissa ei ollut tullessani tai lähtiessäni ketään muuta, huvitti, päässä alkoi soimaan salil eka salil vika ja hymyilin yksikseni. 1,5h aerobinen hikitreeni oli tehnyt tehtävänsä ja kaikki paha mieli oli poissa.
Kai sitä joskus vaan tarvitsee elämäänsä niitä kurjempiakin päiviä, jotta sitten osaa taas enemmän arvostaa sitä hyvää fiilistä. :)
Ja jos säätietoihin on uskomista niin lauantaina pitäisi olla alle kymmenen astetta pakkasta, jipii!

Nyt unille mars ja aamusta töihin ennen bussiin hyppäämistä. Mukavaa keskiviikkoa kaikille, pian onkin taas viikonloppu! :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Riikka,
Muista sitten ottaa paljon kuvia siellä Bestsellerillä 😊 Oi vitsit, ois kyllä ollut ihana jos ois itsekin nyt päässyt tsekkaamaan kevään uutuuksia, ulkona on niin masentavan kylmä sää, että se olisi saattanut vähän piristää ja tuoda kevätfiilistä!

Ihanat muuten noi sun uudet kengät!
www.blogger.com/profile/166099141745723914
Reetta Ekström,
Koitin ottaa kuvia parhaani mukaan, totuus tietty selvii vasta sitten kun saan ne koneelle. 😊
Totta, toi kyllä oikeasti piristi! Mut ens kerralla sit säkin tuut! <3

Kiitos kovasti, ne on kyllä niin hyvät jalassa ettei mitään järkeä! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159