Salmart

Mainitsinkin jo edellisessä postauksessa vierailustani Saloon avatussa Salmartissa.
Salmart on ruokakauppa, mutta sieltä ei mitään perusjuttuja saa ostettua kuten maitoa. Liikkeeseen tulee tuote-eriä esim. poistuvia makuja. Tai jos tuotteen pakkaukset uudistuvat voi tuolta saada edullisesti vanhoissa pakkauksissa olevia tuotteita. En ihan tarkkaan osaa asiaa selittää, mutta itse olen kaupasta kovin innoissani. Siellä on myös ulkomaalaisia tuotteita, jänniä pakkauskokoja jne.
Eihän kauppa visuaalisesti ole mikään nähtävyys, mutta kuitin loppusumman puolesta tsekkaamisen arvoinen paikka.
Kuitissakin lukee: edullisten hintojen ihme!

Yhdyn kuitin lauseeseen riemusta kiljuen!
Tässä kuvaa ensimmäisen päivän ostoksistani ja kyllä, olen ehtinyt käymään siellä jo toisenkin kerran. Oli pakko mennä hamstraamaan vitaminwateria lisää, koska hinta pantin kanssa on vain 0,99€.
 

Kaikki kuvan tuotteet maksoivat yhteensä 8,95€! Ensi viikolla nautitaan keitoista. <3Eikö olekin ihan älyttömän edullista? Oletteko itse käyneet vastaavissa kaupoissa? 
 Tämä Daim päärynätuutti jäi torstaina mieleeni ja kipaisin sitten perjantaina hakemaan itselleni sellaisen. Oli todella herkullinen makuyhdistelmä ja kesäisen raikas. Toivottavasti ne myydään sieltä pian loppuun, ettei houkutus iske liian usein.

Salmart löytyy osoitteesta Helsingintie 5, Salo.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenna,
Kuulostaa just siistiltä 😃 Mä tykkään ylikaiken hengailla erilaisissa ruokakaupoisa ja tutkia pakkauksia, vaikken mitään ostaiskaan.. Pitääkin käydä tuolla kun tuun taas Suomeen (ja Saloon!)
www.blogger.com/profile/130219116648997246
Reetta Ekström,
Joo, sama vika! Ulkomaillakin on aina pakko päästä tutkimaan ruokakauppojen hyllyjä! 😃 Täytyy toivoa, että ihmiset löytää ton ja liike olis siinä kauemmin kuin muutaman kuukauden.
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Anonymous
,
Katsoitko myös tuotteiden lisäainemerkintöjä? Kaupasta saa tällä hetkellä tuoretta ja hyvää juuresta ja kasvista, jolla tehdä itse keitot. Nämä kuvaamasi tuotteet eivät muuta sisälläkkään kuin myrkkyjä... Halvin ei aina ole parhainta 😉 t. Kokki.
Reetta Ekström,
En katsonut erikseen, mutta tiedän kyllä, että tuoreista raaka-aineista tehtyä ruokaa ei voita mikään. Valitettavasti aina vain ei ole aikaa sitä ruokaa alusta asti valmistaa kun työpäivät venyvät usein 10-12 tuntisiksi.
Nää on näitä valintoja, joita on tehtävä kun ei ole kokki, heh. 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159