Samuji


Yksi hullarilöydöksistäni oli yksinkertaisen tyylikäs Samujin mekko. En ehtinyt mekkojen rekille tarpeeksi ajoissa, mutta bongasin yhden sovituskopin ulkopuolella olleesta rekistä ja juuri kokoani. Oli siis enemmän kuin  tarkoitettu, että mekko olisi minun juttu.
Mekosta oli kaks vaihtoehtoa: tummansininen valkoisilla raidoilla tai valkoinen punaisilla raidoilla. Olen totaali-ihastunu tummansiniseen, koska se korostaa mielestäni hiusteni väriä kivasti. Joten kuvastosakin olin juuri sitä tummansinistä katsellut.
Tänään pukeuduin mekkoon ensimmäisen kerran ja se on aivan ihana. Niin mukava päällä ja tyylikäs juuri sillä omalla tavallaan, kuten Samujin vaatteet aina ovat. Olen usein ihastellut lehtien muotikuvissa malliston vaatteita, mutta tämä on ensimmäinen hankintani. Jos mekko vain pyysy hyvässä kunnossa eikä heti nyppäänny (mitä ei pitäisi tapahtua) niin varmasti palaan Samujin vaatteiden pariin toistekin.

Mekko, Samuji
Kaulakoru, lahja ystävältäni <3 Koru on ehdottomasti yksi rakkaimmistani ja käytän sitä paljon, varsinkin kesällä.
  • Samuji

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
ihana mekko!siinä kuvassa jossa sun hiukset on vedetty taakse niin piti sanomani että sopii kyllä hyvin niinkin:) intiaanikoru on ihana;)tykkään itekin käyttää monien asujen kanssa...kesällä varsinkin.
seuraavaa postausta ootellen, maija
Reetta Ekström,
Kiitos Maija! 😊 Hiukset kiinni on pakollinen työ-look niin siks tulee muuten oltua aika usein hiukset auki, tuntuu heti enemmän vapaalta! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159