Se tunne...

...Kun odottamasi vapaapäivät ovat käsillä ja päätä särkee kolmatta päivää putkeen. Raahaudut hierojalle ja toivot sen helpottavan oloasi. Kun hieroja aloittaa alkaa päässä pyörimään ja kovaa, oksettaa, mutta päätät kestää hieronnan loppuun asti, koska uskot sen auttavan. Yleensä nukahdan hierojalla käydessäni, tänä aamuna siitä rentoutuneesta olotilasta oli turha edes haaveilla.


Kuulostaako tutulta? Miksi aina vapailla iskee se jäätävä hedari?


Kärvistelyni hierojan käsittelyssä tuotti kuitenkin tulosta. Kun tunnin jälkeen nousin pöydältä tunsin päänsärkyni katoavan. Olo oli kevyt ja paine niskan seudulta pois. Olen niin onnellinen, että mulla oli hieroja varattuna juuri tähän päivään, koska ehkä nyt saan nauttia loput viikonlopusta normaalista olosta. Piipahdinkin hierojan jälkeen torilla hakemassa mulle ja Tomille lounaaksi thai-ruokaa. Kevätkääryleet maistuivat superilta eikä päänsärky ole ainakaan vielä palanut.


Ajattelinkin suunnata vielä asioille keskustaan, jotta pystyn aamulla loihtimaan kunnon aamupalan synttärisankarille.♥ Niin ja en nyt tarkoita itseäni. Teille tarjoilen viikonlopun aikana ainakin yhdet asukuvat, joista maistiainen tämän postauksen lopussa. Mutta nyt pistän koneen kiinni ja lähden keskustaan.


Mukavaa viikonloppua kaikille!♥Tykkää-merkinnät

Kommentit