Sephora & Oreo arvontaOlen usein maanantaisin niin jäissä, ettei blogikaan päivity. Vaikka kuinka olen koittanut muuttaa asennettani maanantaita kohtaan niin siltikään se viikon ensimmäinen päivä ei ole muuttunut myönteisemmäksi. Usein kämmäilen eniten juuri maanantaisin ja siksi työpäivän jälkeen on kiva käpertyä sohvalle katsomaan jotain hömppää.

Mutta nyt ajattelin yrittää käynnistää tämän viikon vähän positiivisemmin. Tänään on meinaan talven viimeinen päivä ja sitä seuraa väistämättä kevät. Koska maaliskuu on kevätkuukausista ensimmäinen, niin olen jo virittäytynyt siihen fiilikseen, että kevät on ihan just täällä. Ja tätä kevään tuloa on syytä juhlistaa. Okei, talvinen sää tuskin on kadonnut heti tiistaina, mutta kevät on hyvä toivottaa tervetulleeksi keväisellä arvonnalla.


Mietin ensin tämän arvonnan järjestämistä tammikuun lopulla, koska tammikuiselta Tukholman reissulta tämän palkinnon lähes kokonaisuudessaan hankin. Aika pian tulin kuitenkin siihen tulokseen, että tämä arvonta sopii parhaiten toivottamaan kevään tervetulleeksi.

Sephoran oma kosmetiikka on koukuttanut minut täysin. Ensimmäisestä Sephora käynnistäni taitaa olla viitisen vuotta aikaa. Paljon kehutut Sephoran fibre maskit ovat pelastaneet monet huonot naamapäiväni ja siksi halusin ehdottomasti ottaa pari niitä tähän arvontaan mukaan. Kevät ja meikkaaminen sopii täydellisesti yhteen. Itse ainakin inspiroidun kokeilemaan uusia juttuja juuri keväisin. Siksi mukana arvonnassa on meikkejäkin. Ja siinä kohtaa kun makoilee rentoutuneena fiber mask kasvoillaan, niin saattaa alkaa tekemään mieli suklaata. Tästä syystä palkintona on myös Oreon vaarallisen hyvää suklaata. Olen käynyt aikamoista tahtojen taistoa itseni kanssa, että tuo suklaalevy on pysynyt avaamattomana. Asiaa on auttanut se, että tietääkseni Milkan Oreo suklaata ei saa maista tuossa koossa, joten olisi ollut vähän noloa syödä teille palkinnoksi hankkimani suklaa kun en olisi saanut uutta tilalle.


En siis ole toteuttanut tätä arvontaa kenenkään kanssa yhteistyössä, vaan järjestän tämän ihan vaan siksi, että on niin parasta kun tulee kevät ja saa jättää kaikki kurjat jutut sinne pimeiden kuukausien varjoon. Olen myös kiitollinen teille siitä tuesta, jonka annoitte, kun kerroin taistelustani stressin kanssa.
Tämän arvonnan kommenttiboksissa toivonkin näkeväni teidän kuulumisianne.♥ Miten teillä menee? Mistä haaveilette juuri nyt?
Ja tottakai arvonnassa on mukana vaikka kommentoisi ihan vaan moi. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta jotenkin, mitään muuta ei osallistuakseen tarvitse tehdä.
Arvonta käynnistyy nyt ja päättyy sunnuntaina 6.3 klo 22.00. Superisti onnea kaikille arvontaan ja oikein ihanaa uutta viikkoa! ♥
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät